Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα μπροσούρα και νέα προγράμματα από το DayRise για την Τυνησία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Πρόσφατα κυκλοφόρησε νέα μπροσούρα για την Τυνησία από τον ελληνικό ταξιδιωτικό οργανισμό Day Rise<.> για την χρονική περίοδο<...>

'Χειμώνας και Άνοιξη 2000-2001'. Το Day Rise προτείνει για τους ταξιδιώτες που θέλουν να νιώθουν πιο ανεξάρτητοι το νέο πρόγραμμα Fly and Drive δίνοντας την ευκαιρία για προγραμματισμένες επισκέψεις σε επιλεγμένες περιοχές της Τυνησίας. Η μπροσούρα προτείνει ένα πλήθος ξενοδοχείων που διαθέτουν όλες τις ανέσεις.

Ένα άλλο πρόγραμμα που προτείνει το DayRise είναι τα ταξίδια με γκρουπ όπου ανά δέκα άτομα το ένα είναι δωρεάν. Με αυτή την προσφορά το DayRise οργανώνει ταξίδια συλλόγων, ταξίδια πανεπιστημιακών σχολών, ταξίδια εταιριών (στόχων), αρχαιολογικούς γύρους, ταξίδια σπορ και περιπέτειας, ταξίδια νεόνυμφων, ταξίδια για παίκτες καζίνο, και ταξίδια συνεδρίων.

Τα προγράμματα της νέας μπροσούρας είναι ο "Γύρος των Οάσεων", οι "Οάσεις του Νότου", "Στα Βήματα του Οδυσσέα", "Στη γη των Λωτοφάγων", "Στις Οάσεις των Όσκαρ", "Τσάι στην Σαχάρα-Ταξίδι Περιπέτειας", και "Διακοπές στις ακτές της Βόρειας Ευρώπης". Ακόμα προτείνει ξεκούραση σε ένα πλήθος ξενοδοχείων τεσσάρων και πέντε αστέρων όπως και θαλασσοθεραπεία στο ξενοδοχείο Hasbrudal Thalassa Delux, το οποίο είναι πέντε αστέρων και διαθέτει 5.000 τετραγωνικά μέτρα θαλασσοθεραπείας με σάλες ξεκούρασης, ανάπαυσης και υγιεινής.

Στην προσπάθεια του για καλύτερη εκπαίδευση των τουριστικών πρακτόρων το DayRise διοργανώνει ταξίδια πρακτόρων στην Τυνησία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top