Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα μπροσούρα και νέα προγράμματα από το DayRise για την Τυνησία

Νέα μπροσούρα και νέα προγράμματα από το DayRise για την Τυνησία

Πρόσφατα κυκλοφόρησε νέα μπροσούρα για την Τυνησία από τον ελληνικό ταξιδιωτικό οργανισμό Day Rise για την χρονική περίοδο ‘Χειμώνας και Άνοιξη 2000-2001’. Το Day Rise προτείνει για τους ταξιδιώτες που […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε νέα μπροσούρα για την Τυνησία από τον ελληνικό ταξιδιωτικό οργανισμό Day Rise<.> για την χρονική περίοδο<...> 'Χειμώνας και Άνοιξη 2000-2001'. Το Day Rise προτείνει για τους ταξιδιώτες που θέλουν να νιώθουν πιο ανεξάρτητοι το νέο πρόγραμμα Fly and Drive δίνοντας την ευκαιρία για προγραμματισμένες επισκέψεις σε επιλεγμένες περιοχές της Τυνησίας. Η μπροσούρα προτείνει ένα πλήθος ξενοδοχείων που διαθέτουν όλες τις ανέσεις.

Ένα άλλο πρόγραμμα που προτείνει το DayRise είναι τα ταξίδια με γκρουπ όπου ανά δέκα άτομα το ένα είναι δωρεάν. Με αυτή την προσφορά το DayRise οργανώνει ταξίδια συλλόγων, ταξίδια πανεπιστημιακών σχολών, ταξίδια εταιριών (στόχων), αρχαιολογικούς γύρους, ταξίδια σπορ και περιπέτειας, ταξίδια νεόνυμφων, ταξίδια για παίκτες καζίνο, και ταξίδια συνεδρίων.

Τα προγράμματα της νέας μπροσούρας είναι ο "Γύρος των Οάσεων", οι "Οάσεις του Νότου", "Στα Βήματα του Οδυσσέα", "Στη γη των Λωτοφάγων", "Στις Οάσεις των Όσκαρ", "Τσάι στην Σαχάρα-Ταξίδι Περιπέτειας", και "Διακοπές στις ακτές της Βόρειας Ευρώπης". Ακόμα προτείνει ξεκούραση σε ένα πλήθος ξενοδοχείων τεσσάρων και πέντε αστέρων όπως και θαλασσοθεραπεία στο ξενοδοχείο Hasbrudal Thalassa Delux, το οποίο είναι πέντε αστέρων και διαθέτει 5.000 τετραγωνικά μέτρα θαλασσοθεραπείας με σάλες ξεκούρασης, ανάπαυσης και υγιεινής.

Στην προσπάθεια του για καλύτερη εκπαίδευση των τουριστικών πρακτόρων το DayRise διοργανώνει ταξίδια πρακτόρων στην Τυνησία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024