Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΣΕΤΕ - ALBA: Τουριστικό Μάνατζμεντ

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Ο ΣΕΤΕ<.> (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) σε συνεργασία με το ALBA<.> (The Athens Laboratory of Business Administration), διοργανώνουν<...>

, για όγδοη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα Τουριστικού Μάνατζμεντ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και έχει στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης του Τουριστικού Μάνατζμεντ στην Ελλάδα, είναι δε σχεδιασμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες και προτεραιότητες των διευθυντικών στελεχών του Τουριστικού τομέα.

Για το 2001, το Πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα τριήμερο σεμινάριο (8-9-10 Φεβρουαρίου 2001), με θέμα "Attaining Competitive Advantage in the Hotel Industry on the Threshold of the New Millennium", και εισηγητή τον Michael Nowlis, Tourism Control Intelligence, France, πρώην γενικό διευθυντή και διευθύνοντα σύμβουλο του International Hotel and Restaurant Association. (Ο οργανισμός αυτός αντιπροσωπεύει πάνω από 750.000 τουριστικούς λειτουργούς, ομοσπονδίες και προμηθευτές σε περισσότερες από 150 χώρες). Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Metropolitan του Ομίλου Χανδρή.

Ο Michael Nowils προσφέρει συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε κυβερνητικούς φορείς, σε διεθνείς οργανισμούς, σε επαγγελματικούς συνεταιρισμούς και ακαδημαϊκά ιδρύματα στον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα αντλώντας από την εμπειρία 28 ετών στον τουριστικό τομέα.

Το Σεμινάριο θα βασιστεί στο επιχειρησιακό παιχνίδι προσομοίωσης CHASE (Cornell Hotel Administration Simulation Exercise) του Cornell University των ΗΠΑ με τίτλο: "A Management War Game for Survival in the New Millennium". Στόχος του Σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τα στελέχη των τουριστικών επιχειρήσεων να αναλύσουν το μακρο - περιβάλλον και τα ανταγωνιστικά φαινόμενα τα οποία επηρεάζουν την διοικητική λειτουργία των ξενοδοχείων και να αναπτύξουν στρατηγική σκέψη ώστε να εφαρμόσουν ένα αποτελεσματικό επιχειρησιακό σχέδιο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντές ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σε επικεφαλείς τμημάτων ξενοδοχειακών μονάδων, σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων που συνεργάζονται με ξενοδοχεία. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθησή του είναι η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top