Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

H Alamo επεκτείνεται παγκοσμίως με ιδιαίτερη έμφαση στην Ευρώπη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Η Alamo<.> Car Rentals επεκτείνει τις λειτουργίες της σε παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή αγορά δημιουργώντας<...>

νέα δομή στη διοίκηση των Ευρωπαϊκών της γραφείων.

Στόχος αυτής της αναδιάρθρωσης είναι η βελτίωση της εικόνας της εταιρίας στα ήδη υπάρχοντα γραφεία της στην Βόρεια Αμερική, αλλά και η προσπάθεια διεύρυνσης της εικόνας της στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Επικεφαλής της νέας ομάδας διοίκησης είναι ο κ. Nick Harwood, αντιπρόεδρος διεθνών πωλήσεων και marketing. O κ. Harwood δήλωσε ότι: "όσο θα επεκτείνεται η τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία, τόσο θα υποστηρίζουμε και θα ακολουθούμε τους νέους προορισμούς διακοπών" πρόσθεσε, επίσης, ότι: "σ' αυτήν την επέκταση και την βελτίωση των υπηρεσιών μας, θα βοηθήσει πολύ και η πρόοδος που έχει γίνει στο δίκτυο μας. Στοχεύουμε στην διευκόλυνση των πελατών μας που νοικιάζουν αυτοκίνητα συχνά για τα ταξίδια τους, είτε αυτοί είναι επαγγελματίες είτε όχι."

Η επέκταση της Alamo στην Ευρώπη θα συμπεριλάβει την Μάλτα και την Ιταλία, όπως επίσης και την Βόρεια Αμερική και Αυστραλία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top