Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βράβευση παραλίας Nana Beach με τη Γαλάζια Σημαία 2007

Μιχάλης Βερύκιος - 14 Αύγουστος 2007, 00:00

Για 8η συνεχή χρονιά η παραλία Δρέπανος του ξενοδοχείου Nana Beach All Inclusive Resort συμπεριλαμβάνεται μέσα στις 428 βραβευμένες ακτές ανά την Ελλάδα που κέρδισαν την Γαλάζια Σημαία. Η “Γαλάζια Σημαία” διεθνές<...>

σύμβολο ποιότητας, το πιο γνωστό, ίσως, περιβαλλοντικό σήμα στον κόσμο απονέμεται από το 1987 σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις  και τα περιβαλλοντικά κριτήρια.

Τα κριτήρια αναφέρονται στη περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, όπως δραστηριότητες που να προβάλουν ενεργά τη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της ακτής, στη ποιότητα των νερών κολύμβησης η οποία επιβεβαιώνεται με δειγματοληπτικές μετρήσεις, στη περιβαλλοντική διαχείριση όπως ο περιοδικός καθαρισμός της ακτής από σκουπίδια, αποτσίγαρα, επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής, με ελεγχόμενο σύστημα αποχέτευσης, διευκολύνσεις για ανακυκλώσιμα υλικά κ.λπ.
Επίσης αναφέρεται στην ασφάλεια, ναυαγοσωστικά, πρώτες βοήθειες, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, όπως εκπαιδευμένοι ναυαγοσώστες - ή άμεση πρόσβαση σε τηλέφωνο - σωστικά εφόδια και πρώτες βοήθειες, ασφαλής δίοδος στην ακτή και φροντίδα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η τελετή έπαρση της σημαίας πραγματοποιήθηκε στην παραλία του ξενοδοχείου με την συμμετοχή των πελατών και του προσωπικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top