Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Με έλλειμμα προσωπικού η μετεγκατάσταση του ΤΑΞΥ

Θάνος Ξυδόπουλος - 20 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Στην τελευταία φάση βρίσκεται η διαδικασία μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Ταμείου Ασφαλίσεως Ξενοδοχοϋπαλλήλων (Τ.Α.Ξ.Υ.)<...>

. Έτσι, από την 1/1/2001, θα στεγαστούν στο ανακαινισμένο ιδιόκτητο κτίριο "Ακάδημος".

Η Διοίκηση του Ταμείου υποστηρίζει ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα βοηθήσουν σημαντικά στην βελτίωση της λειτουργίας του Οργανισμού και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν αρκετά προβλήματα στέγασης σε πολλά περιφερειακά υποκαταστήματα και οι προσπάθειες που έχουν γίνει για την ανεύρεση κατάλληλων χώρων δεν έχουν καρποφορήσει.

Τα προβλήματα της λειτουργίας των περιφερειακών μονάδων δεν περιορίζονται μόνο στο στεγαστικό. Έντονες είναι οι ελλείψεις σε προσωπικό, ιδιαίτερα στα παραρτήματα της Ρόδου, Κω και Κέρκυρας.

Οι προσωρινές αποσπάσεις προσωπικού που έγιναν το τελευταίο διάστημα, δεν μπορούν, όπως υποστηρίζουν παράγοντες του Ταμείου, να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα για το οποίο θα απαιτηθούν νέες προσλήψεις προσωπικού.

Προσλήψεις, όμως, απαιτούνται και για την στελέχωση των νέων παραρτημάτων που θα πρέπει να δημιουργηθούν σε περιοχές όπως τις Κυκλάδες, την Ζάκυνθο, την Αλεξανδρούπολη κ.λπ., όπου το Ταμείο επεκτείνεται.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top