Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βουλευτές ΚΚΕ

Ερώτηση Βουλευτών ΚΚΕ για οδικές μεταφορές στο Πήλιο

Μιχάλης Βερύκιος - 16 Αύγουστος 2007, 00:00

Ερώτηση στον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Σουφλιά, για το έργο της παράκαμψης του Δήμου Αγριάς και των οικισμών Aνω και Κάτω Λεχωνίων στο Ν. Μαγνησίας κατάθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ κ. Νίκος Γκατζής και κ. Τάκης Τσιόγκας. «Είναι γνωστό πως ο Βόλος και η Μαγνησία ταλαιπωρούνται, την τελευταία 10ετία...

Ερώτηση στον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Σουφλιά, για το έργο της παράκαμψης του Δήμου Αγριάς και των οικισμών Aνω και Κάτω Λεχωνίων στο Ν. Μαγνησίας κατάθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ κ. Νίκος Γκατζής και κ. Τάκης Τσιόγκας. «Είναι<...>

γνωστό πως ο Βόλος και η Μαγνησία ταλαιπωρούνται, την τελευταία 10ετία, από την κατασκευή του περιφερειακού, λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης και λόγω ανοχής προς τον εργολάβο», τόνισαν οι βουλευτές.

«Η ταλαιπωρία αυτή των κατοίκων της Μαγνησίας συνεχίζεται και στη συνέχεια του περιφερειακού με την παράκαμψη του Δήμου Αγριάς και των οικισμών Aνω και Κάτω Λεχωνίων, όπου συνωστίζονται επί ώρες για τη διέλευση ενός τμήματος λίγων χιλιομέτρων», πρόσθεσαν τόνίζοντας ότι «Η κατάσταση αυτή προκαλεί την οργή των κατοίκων της περιοχής γιατί συνεχίζεται να μελετάται η παράκαμψη χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων της περιοχής, των Δημοτικών Συμβουλίων και του Νομαρχιακού Συμβουλίου, που ομόφωνα σε συνεδριάσεις τους έχουν προτείνει προς μελέτη την ημιορεινή χάραξη της παράκαμψης. Υπάρχει δε προκαταρκτική μελέτη της ημιορεινής χάραξης με τα πλεονεκτήματά της και την σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων».

Οι βουλευτές του ΚΚΕ έθεσαν στον Υπουργό το ακόλουθο ερωτήμα:

  1. Τι μέτρα προτίθεται να πάρει το ΥΠΕΧΩΔΕ ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα όλων των φορέων της περιοχής, να σταματήσει αυτή η ιδιότυπη ομηρία των κατοίκων, να κατασκευαστεί και να ολοκληρωθεί το οδικό κύκλωμα του Πηλίου με σεβασμό στο περιβάλλον και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top