Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο ξενοδοχείο στη HotelWorld

Νέο ξενοδοχείο στη HotelWorld

Το ξενοδοχείο Santa Marina της Μυκόνου είναι το καινούργιο μέλος της HotelWorld. Το Santa Marina είναι το 142ο ξενοδοχείο που θα συμμετέχει στην ομάδα της HotelWorld και θα δέχεται ηλεκτρονικές […]

Το ξενοδοχείο Santa Marina<.> της Μυκόνου είναι το καινούργιο μέλος της HotelWorld<.>. Το Santa Marina είναι το 142ο ξενοδοχείο που θα συμμετέχει στην ομάδα της HotelWorld και θα δέχεται ηλεκτρονικές κρατήσεις, μέσω του παγκοσμίου συστήματος κρατήσεων HotelWorld.
Το ξενοδοχείο είναι σε παραδοσιακό μυκονιάτικο στυλ, και βρίσκεται πάνω σε μία χερσόνησο.
Βρίσκεται μόλις τρία χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Μυκόνου, και διαθέτει 60 δωμάτια και 30 σουίτες πολυτελείας. Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό, θέρμανση, τηλεόραση, μίνι μπάρ, και βεράντα με θέα την θάλασσα.
Επίσης, υπάρχουν και δύο διακεκριμένες σουίτες η Cycladic Windmill, και η Pigeon House όπου προσφέρουν παραδοσιακή Μυκονιάτικη φιλοξενία.
Υπάρχουν δύο συνεδριακές αίθουσες, δυναμικότητας 200 και 50 συνέδρων.
Η HotelWorld Greece είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση και αντιπροσωπεύει την HotelWorld International η οποία ανήκει στην εταιρία Associated Newspapers Groups Ltd, στην Αγγλία.
Η Associated Newspapers Groups Ltd, εκδίδει την Daily Mail, την The mail on Sunday, και την Evening Standard.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024