Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εκτός των 10 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Αμερικάνους το Λονδίνο

Δώρα Σγάρτσου - 22 Αύγουστος 2007, 00:00

Σημαντικές επιπτώσεις στις ταξιδιωτικές επιλογές των Αμερικανών άσκησε το φετινό καλοκαίρι η πτώση της τιμής του δολαρίου έναντι της λίρας, όπως καταδεικνύεται από τα στοιχεία κίνησης της αμερικάνικης<...>

ιστοσελίδας Cheapflights. Εξαιτίας της αδυναμίας του δολαρίου, το Λονδίνο βρέθηκε τον Ιούλιου του 2007 εκτός των 10 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Αμερικάνους, καταλαμβάνοντας την 15η θέση δημοφιλέστερων προορισμών της αμερικάνικης ιστοσελίδας Cheapflights, κάνοντας βουτιά 8 θέσεων, συγκριτικά με τα στοιχεία του περσινού Ιουλίου.

Τον

Ιούλιο του 2006

, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για την αμερικάνικη ιστοσελίδα Cheapflights ήταν:

 1. Λας Βέγκας
 2. Ορλάντο
 3. Νέα Υόρκη
 4. Σικάγο
 5. Ατλάντα
 6. Λος `Αντζελες
 7. Λονδίνο

Τον

Ιούλιο του 2007

, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για την αμερικάνικη ιστοσελίδα Cheapflights ήταν:

 1. Λας Βέγκας
 2. Ορλάντο
 3. Νέα Υόρκη
 4. Σικάγο
 5. Λος `Αντζελες
 6. Ατλάντα
 7. Σιάτλ

Συνήθως, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί των Αμερικανών χρηστών της Cheapflights είναι ανά εποχή σταθεροί, με μικρές αλλαγές. Στους προορισμούς αναψυχής βρίσκονται συνήθως το Λας Βέγκας, το Ορλάντο και η Ατλάντα, ενώ στους προορισμούς επαγγελματικών ταξιδίων περιλαμβάνονται συνήθως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Λος `Αντζελες. Η πτώση του Λονδίνου από την 7η στην 15η θέση είναι ασυνήθιστο φαινόμενο και οφείλεται, κατά τους αναλυτές, στην πτώση του δολλαρίου έναντι της λίρας.

Σχολιάζοντας τα στοιχεία, ο κ. Chris Cuddy, Group Managing Director της Cheapflights δήλωσε: “Τα περσινά στοιχεία κίνησης της Cheapflights δείχνουν πως οι ταξιδιώτες είναι ικανοί να βρουν και να συγκρίνουν τις τιμές πτήσεων μέσω του διαδικτύου. Όταν οι χρήστες μας αναζητούν φτηνές πτήσεις, οι τουριστικοί προορισμοί βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών τους. Το Λονδίνο είναι αναμφισβήτητα ένας από τους αγαπημένους προορισμούς αναψυχής για τους Αμερικάνους. Όμως οι συναλλαγματικές τιμές έκαναν φέτος το Λονδίνο “ακριβή επιλογή”!”

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top