Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΕκτός των 10 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Αμερικάνους το Λονδίνο

Εκτός των 10 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Αμερικάνους το Λονδίνο

Σημαντικές επιπτώσεις στις ταξιδιωτικές επιλογές των Αμερικανών άσκησε το φετινό καλοκαίρι η πτώση της τιμής του δολαρίου έναντι της λίρας, όπως καταδεικνύεται από τα στοιχεία κίνησης της αμερικάνικηςιστοσελίδας Cheapflights. Εξαιτίας […]

Σημαντικές επιπτώσεις στις ταξιδιωτικές επιλογές των Αμερικανών άσκησε το φετινό καλοκαίρι η πτώση της τιμής του δολαρίου έναντι της λίρας, όπως καταδεικνύεται από τα στοιχεία κίνησης της αμερικάνικης<...>ιστοσελίδας Cheapflights. Εξαιτίας της αδυναμίας του δολαρίου, το Λονδίνο βρέθηκε τον Ιούλιου του 2007 εκτός των 10 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Αμερικάνους, καταλαμβάνοντας την 15η θέση δημοφιλέστερων προορισμών της αμερικάνικης ιστοσελίδας Cheapflights, κάνοντας βουτιά 8 θέσεων, συγκριτικά με τα στοιχεία του περσινού Ιουλίου.

Τον Ιούλιο του 2006, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για την αμερικάνικη ιστοσελίδα Cheapflights ήταν:


  1. Λας Βέγκας

  2. Ορλάντο

  3. Νέα Υόρκη

  4. Σικάγο

  5. Ατλάντα

  6. Λος `Αντζελες

  7. Λονδίνο


Τον Ιούλιο του 2007, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για την αμερικάνικη ιστοσελίδα Cheapflights ήταν:

  1. Λας Βέγκας

  2. Ορλάντο

  3. Νέα Υόρκη

  4. Σικάγο

  5. Λος `Αντζελες

  6. Ατλάντα

  7. Σιάτλ


Συνήθως, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί των Αμερικανών χρηστών της Cheapflights είναι ανά εποχή σταθεροί, με μικρές αλλαγές. Στους προορισμούς αναψυχής βρίσκονται συνήθως το Λας Βέγκας, το Ορλάντο και η Ατλάντα, ενώ στους προορισμούς επαγγελματικών ταξιδίων περιλαμβάνονται συνήθως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Λος `Αντζελες. Η πτώση του Λονδίνου από την 7η στην 15η θέση είναι ασυνήθιστο φαινόμενο και οφείλεται, κατά τους αναλυτές, στην πτώση του δολλαρίου έναντι της λίρας.

Σχολιάζοντας τα στοιχεία, ο κ. Chris Cuddy, Group Managing Director της Cheapflights δήλωσε: “Τα περσινά στοιχεία κίνησης της Cheapflights δείχνουν πως οι ταξιδιώτες είναι ικανοί να βρουν και να συγκρίνουν τις τιμές πτήσεων μέσω του διαδικτύου. Όταν οι χρήστες μας αναζητούν φτηνές πτήσεις, οι τουριστικοί προορισμοί βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών τους. Το Λονδίνο είναι αναμφισβήτητα ένας από τους αγαπημένους προορισμούς αναψυχής για τους Αμερικάνους. Όμως οι συναλλαγματικές τιμές έκαναν φέτος το Λονδίνο “ακριβή επιλογή”!”

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024