Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Συζητήσεις για μεγάλες επενδύσεις στον νομό Ηλείας

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Αύγουστος 2007, 00:00

Συνάντηση με εκπροσώπους του γνωστού διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου World Trade Center (WTC) Group, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο Γενικός<...>

Γραμματέας, κ. Σπύρος Σπυρίδων. Επικεφαλής της επιχειρηματικής αντιπροσωπείας ήταν ο κ. David H. Lee, Αντιπρόεδρος του WTC Group, ο οποίος συνοδευόταν από ομάδα συνεργατών του, καθώς και από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Α. Αγγελόπουλο. Η συνάντηση είχε αντικείμενο μεγάλες επενδύσεις εμπορικού, τουριστικού και ναυτιλιακού χαρακτήρα, τις οποίες ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει το WTC Group στην περιοχή του Κατακώλου, στο νομό Ηλείας. Σημειώνεται ότι το πρώτο στάδιο των συζητήσεων για τις επενδύσεις αυτές πραγματοποιήθηκε σε ταξίδι-αστραπή του κ. Σπυρίδωνα και αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων στη Νέα Υόρκη, στις 13 Μαρτίου.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της διεθνούς επιχειρηματικής αντιπροσωπείας, ο κ. Σπυρίδων δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στη Δυτική Ελλάδα κάθε σοβαρό επενδυτή, ο οποίος διαθέτει τα κεφάλαιά του για την κατασκευή έργων που προωθούν την ανάπτυξή μας. Με τον κ. Lee και τους συνεργάτες του συναντιόμαστε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες, με στόχο την προώθηση μιας μεγαλόπνοης επένδυσης από έναν παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρηματικό όμιλο. Μιας επένδυσης, η οποία βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο. Διαβεβαίωσα, λοιπόν, τους ξένους επενδυτές ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη, ενισχύοντας την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, μια πορεία που βασίζεται, κατά κύριο λόγο, στην ιδιωτική πρωτοβουλία», συμπλήρωσε ο κ. Σπυρίδων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top