Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Υπουργός Μεταφορών: Ενημερώνουμε συνεχώς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις διαδικασίες πώλησης της ΟΑ

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Βερελής δήλωσε ότι 'είμαστε σε πλήρη αρμονία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ενημερώνουμε συνεχώς για<...>

κάθε μας βήμα, σχετικά με την διαδικασία πώλησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας'.

Ο κ. Βερελής ανέφερε ότι συναντήθηκε με την επίτροπο της ΕΕ για τις Μεταφορές, Λογιόλα ντε Παλάθιο, με την οποία είχε σύντομη συνομιλία στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου υπουργών Μεταφορών των δεκαπέντε. Τόνισε δε, ότι τις επόμενες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση θα στείλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον ενημερωτικό φάκελο (Information Memorandum) για το σχέδιο πώλησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας και ότι η εταιρία συμβούλων Credit Suisse First Boston βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το ιδιαίτερο γραφείο της Ισπανίδας επιτρόπου και ενημερώνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις διαδικασίες που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση.

Ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι θεωρεί, ότι η διαδικασία αυτή αναμένεται να διαρκέσει περίπου μέχρι τα τέλη του 2000. "Στη συνέχεια θα δοθεί στις ενδιαφερόμενες εταιρίες ο ενημερωτικός φάκελος, που έχει ήδη καταρτιστεί από την ελληνική κυβέρνηση. Οι ενδιαφερόμενες πλευρές θα κληθούν να καταθέσουν στην ελληνική κυβέρνηση τις προσφορές τους με το επιχειρησιακό σχέδιο (Business Plan) για την Ολυμπιακή Αεροπορία. Με βάση τα στοιχεία αυτά και το ενδιαφέρον που θα έχει εκδηλωθεί θα εξαρτηθεί αν θα υπάρξει λογιστικός διαχωρισμός" τόνισε ο κ. Βερελής.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top