Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥπουργός Μεταφορών: Ενημερώνουμε συνεχώς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις διαδικασίες πώλησης της ΟΑ

Υπουργός Μεταφορών: Ενημερώνουμε συνεχώς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις διαδικασίες πώλησης της ΟΑ

Ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Βερελής δήλωσε ότι ‘είμαστε σε πλήρη αρμονία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε μας βήμα, σχετικά με την διαδικασία πώλησης της […]

Ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Βερελής δήλωσε ότι 'είμαστε σε πλήρη αρμονία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ενημερώνουμε συνεχώς για<...> κάθε μας βήμα, σχετικά με την διαδικασία πώλησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας'.

Ο κ. Βερελής ανέφερε ότι συναντήθηκε με την επίτροπο της ΕΕ για τις Μεταφορές, Λογιόλα ντε Παλάθιο, με την οποία είχε σύντομη συνομιλία στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου υπουργών Μεταφορών των δεκαπέντε. Τόνισε δε, ότι τις επόμενες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση θα στείλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον ενημερωτικό φάκελο (Information Memorandum) για το σχέδιο πώλησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας και ότι η εταιρία συμβούλων Credit Suisse First Boston βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το ιδιαίτερο γραφείο της Ισπανίδας επιτρόπου και ενημερώνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις διαδικασίες που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση.

Ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι θεωρεί, ότι η διαδικασία αυτή αναμένεται να διαρκέσει περίπου μέχρι τα τέλη του 2000. "Στη συνέχεια θα δοθεί στις ενδιαφερόμενες εταιρίες ο ενημερωτικός φάκελος, που έχει ήδη καταρτιστεί από την ελληνική κυβέρνηση. Οι ενδιαφερόμενες πλευρές θα κληθούν να καταθέσουν στην ελληνική κυβέρνηση τις προσφορές τους με το επιχειρησιακό σχέδιο (Business Plan) για την Ολυμπιακή Αεροπορία. Με βάση τα στοιχεία αυτά και το ενδιαφέρον που θα έχει εκδηλωθεί θα εξαρτηθεί αν θα υπάρξει λογιστικός διαχωρισμός" τόνισε ο κ. Βερελής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024