Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
1,4 δισ. δολλάρια το αντίτιμο

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Worldspan από την Travelport

Δώρα Σγάρτσου - 24 Αύγουστος 2007, 00:00

Στον πλήρη έλεγχο της Travelport Limited, θυγατρικής του ομίλου επιχειρήσεων Travelport, πέρασε πλέον και επίσημα η Worldspan, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγοράς της, έναντι 1,4 δισ. δολλαρίων. Η συμφωνία αυτή ανάγει την Travelport ανάμεσα...

Στον πλήρη έλεγχο της Travelport Limited, θυγατρικής του ομίλου επιχειρήσεων Travelport, πέρασε πλέον και επίσημα η Worldspan, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγοράς της, έναντι 1,4 δισ. δολλαρίων. Η συμφωνία<...>

αυτή ανάγει την Travelport ανάμεσα στα μεγαλύτερα δίκτυα παροχής υπηρεσιών σε ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, ενισχύοντας περαιτέρω το σκηνικό ανταγωνισμού.

“Με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο και αναγνωρισμένες τεχνολογικές υπηρεσίες, η ομάδα μας θα δουλέψει για να ικανοποιήσει στο μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των πελατών της σε μια βιομηχανία, που αλλάζει συνεχώς” δήλωσε σχετικά ο κ. Jeff Clarke, πρόεδρος, CEO της Travelport και chairman της Orbitz Worldwide.

“Η Galileo θα επωφεληθεί της online τεχνολογικής πλατφόρμας της Worldspan, ενώ η Worldspan θα επωφεληθεί της εκτεταμένης βάσης προμηθευτών και περιεχομένου της Galileo” εξήγησε ο κ. Gordon Wilson, πρόεδρος και CEO της Travelport GDS division. “Η ενίσχυση των δύο εταιριών θα έχει ως αποτέλεσμα την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών, εμπλουτισμένων με όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες” πρόσθεσε.

Σήμερα, περισσότεροι από 750 προμηθευτές ταξιδιωτικών προιόντων, 63.000 ταξιδιωτικά γραφεία και εκατομμύρια τελικοί καταναλωτές επωφελούνται παγκοσμίως από τη διανομή υπηρεσιών των δύο μεγάλων οργανισμών. Μόνο το 2006, η Galileo και Worldspan παρουσίασαν περισσότερες από 379 εκατ. αεροπορικές κρατήσεις, δραστηριοποιούμενες σε 145 χώρες, καταγράφοντας 15.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top