Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Kuoni Group

Περαιτέρω επέκταση για το δίκτυο του Kuoni

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Αύγουστος 2007, 00:00

Την θέση του στην αγορά της Δανίας ενίσχυσε σημαντικά το Kuoni Group με την εξαγορά του δημοφιλούς Δανού tour operator, Falk Lauritsen Rejser A/S, επεκτείνοντας έτσι περαιτέρω το δίκτυο του. Σημειώνεται πως ο Falk Lauritsen Rejser A/S ειδικεύεται σε προορισμούς...

Την θέση του στην αγορά της Δανίας ενίσχυσε σημαντικά το Kuoni Group με την εξαγορά του δημοφιλούς Δανού tour operator, Falk Lauritsen Rejser A/S, επεκτείνοντας έτσι περαιτέρω το δίκτυο του. Σημειώνεται<...>

πως ο Falk Lauritsen Rejser A/S ειδικεύεται σε προορισμούς της Μεσογείου (Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία, Αίγυπτο) και της Καραϊβικής, οι οποίοι έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των Δανών σε μεγάλο βαθμό.

Το Falk Lauritsen Rejser A/S διανέμει τα προιόντα και τις υπηρεσίες του αποκλειστικά μέσω απευθείας πωλήσεων, ενώ περίπου ένα 10% της πελατείας του προέρχεται από το διαδίκτυο. Το προσωπικό του αριθμεί περίπου 50 άτομα, ενώ τα συνολικά κέρδη του ανήλθαν την περσινή χρονιά (2005/2006) στα 336 εκατ. δανέζικες κορώνες.

Το Kuoni σκοπεύει να διατηρήσει το brand του Falk Lauritsen Rejser, αφού είναι ήδη γνωστό και καθιερωμένο στη Δανική αγορά. Ο  υφιστάμενος CEO και η ομάδα του θα παραμείνουν επίσης στις θέσεις τους, ώστε να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία της εταιρίας. Όσον αφορά τέλος στην οργάνωση της εταιρίας, το Falk Lauritsen Rejser θα λειτουργεί ως αυτόνομη μονάδα εντός του Kuoni Σκανδιναβίας, του οποίου ηγείτο ο Leif Vase Larsen.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top