Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεχίζεται η ελληνική τουριστική ενημέρωση της Ιαπωνίας

Συνεχίζεται η ελληνική τουριστική ενημέρωση της Ιαπωνίας

Μέσω του επαγγελματικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Journal κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος Δεκεμβρίου 2000 του Hellenic News, με χρήσιμες τουριστικές πληροφορίες, χάρτη τοποθεσίας του νέου αεροδρομίου ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’, δραστηριότητες του ΕΟΤ […]

Μέσω του επαγγελματικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Journal κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος Δεκεμβρίου 2000 του<...> Hellenic News, με χρήσιμες τουριστικές πληροφορίες, χάρτη τοποθεσίας του νέου αεροδρομίου 'Ελευθέριος Βενιζέλος', δραστηριότητες του ΕΟΤ στην Ιαπωνία, όπως επίσης και πληροφορίες του διαγωνισμού Ελληνικής ερασιτεχνικής φωτογραφίας για το έτος 2001.

Όπως μας ενημερώνει η κ. Έμμη Δέδε Ναγκάτα, διευθύντρια του ΕΟΤ Τόκιο το Hellenic News περιέχει επίσης, ειδικό αφιέρωμα για τα Ιόνια Νησιά, την Κέρκυρα, και το φημισμένο και ιδιαίτερα αγαπητό στην Ιαπωνία λογοτέχνη και ποιητή Λευκάδιο Χερν, ο οποίος γεννήθηκε στην Λευκάδα, το έτος 1850 και στην συνέχεια, από το έτος 1890, έζησε στην Ιαπωνία. Το Hellenic News προβάλλει την όμορφη αυτή περιοχή της Ελλάδας, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του αναγνώστη ταξιδιωτικού πράκτορα και επισκέπτη μας.

Κλείνοντας την φετινή χρονιά τον κύκλο των τουριστικών νέων ο ΕΟΤ Τόκυο, ευχαριστεί την Ελληνική επαγγελματική ταξιδιωτική αφορά για την συνεργασία της και το ενδιαφέρον της για την τουριστική αγορά της Ιαπωνίας και εύχεται σε όλους "Καλή Χρονιά".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024