Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύσκεψη Παπούλια-Καραμανλή

Πυρκαγιές για ακόμη μια μέρα σε πολλά σημεία της χώρας

Δώρα Σγάρτσου - 28 Αύγουστος 2007, 00:00

Πυρκαγιές συνέχιζαν να κατακαίνε και χτες περιοχές σε Πελοπόννησο, Αρκαδία και Εύβοια, με τον αριθμό των νεκρών να μεγαλώνει και να αγγίζει τους 63. Σε κατάσταση συναγερμού παρέμειναν για ακόμη μια μέρα και πολλές περιοχές σε Μεσσηνία, Λακωνία, Βοιωτία, Αιτωλοακαρνανία και Ιωάννινα...

Πυρκαγιές συνέχιζαν να κατακαίνε και χτες περιοχές σε Πελοπόννησο, Αρκαδία και Εύβοια, με τον αριθμό των νεκρών να μεγαλώνει και να αγγίζει τους 63. Σε κατάσταση συναγερμού παρέμειναν για ακόμη μια μέρα και πολλές περιοχές<...>

σε Μεσσηνία, Λακωνία, Βοιωτία, Αιτωλοακαρνανία και Ιωάννινα, ενώ φωτιά ξέσπασε και στον Υμηττό, που ευτυχώς γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο.

Το Προεδρικό Μέγαρο επισκέφτηκε χτες ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, για τα πύρινα μέτωπα, που παραμένουν στον χάρτη της Ελλάδας. Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός είχε επισκεφτεί τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αλλά και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ώστε να πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις.

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας στον πρόεδρο πως η προσπάθεια συνεχίζεται και το έργο είναι δύσκολο. “Οφείλουμε πολλά σε αυτούς που παλεύουν με τις φλόγες και στον αγώνα που δίνουν. Αμεση προτεραιότητά μας είναι να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη, με κάθε τρόπο” είπε χαρακτηριστικά. Την ανάγκη ψυχολογικής βοήθειας σε πολλούς από τους πληγέντες επεσήμανε, από την πλευρά του, ο κ. Παπούλιας, γεγονός στο οποίο συμφώνησε και ο Πρωθυπουργός, υποσχόμενος, μετά τις εκλογές, να παρασχεθεί κάθε είδους βοήθεια στους πολίτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top