Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο πλευρό των πυρόπληκτων Ηλείας ο όμιλος Aldemar

Στο πλευρό των πυρόπληκτων Ηλείας ο όμιλος Aldemar

Κανένα πρόβλημα δεν έχει παρουσιαστεί από τις πυρκαγιές ούτε στις εγκαταστάσεις, αλλά ούτε και στην ευρύτερη περιοχή του ξενοδοχείου Olympian Village (Ηλεία) και του Ξενώνα Εποχές (Μεσσηνία), των οποίων η […]

Κανένα πρόβλημα δεν έχει παρουσιαστεί από τις πυρκαγιές ούτε στις εγκαταστάσεις, αλλά ούτε και στην ευρύτερη περιοχή του ξενοδοχείου Olympian Village (Ηλεία) και του Ξενώνα Εποχές (Μεσσηνία), των οποίων η λειτουργία<...>συνεχίζεται κανονικά, με τη λήψη όλων των μέτρων αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο όμιλος Aldemar.

Συμμεριζόμενοι το έκτακτο της κατάστασης, από την πρώτη κιόλας στιγμή και με δική του πρωτοβουλία, σε συνεργασία πάντοτε με την τοπική αυτοδιοίκηση, ο όμιλος Aldemar παρέχει στέγη σε πυρόπληκτους και πληγέντες της ευρύτερης περιοχής του Πύργου, ενώ παράλληλα επισιτίζει καθημερινά κατοίκους, πληγέντες και διασώστες στο Δήμο Ζαχάρως.

Στόχος του είναι να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη τόσο στην τοπική κοινωνία και στους κατοίκους της περιοχής του Πύργου, όσο και στους εργαζόμενους του ομίλου Aldemar που επλήγησαν.

Σε έκακτη ανακοίνωση του ο όμιλος Aldemar επισήμαινε χτες το απόγευμα πως δεν υπάρχει καμία ενεργή εστία πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Σκαφιδιάς και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κίνδυνος για τις προσηνείς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τόσο πελάτες όσο και πληγέντες, άστεγους και διασώστες. “Οποιαδήποτε περαιτέρω αναφορά σχετικά με εστίες φωτιάς στην περιοχή προκαλούν αδικαιολόγητη σύγχυση και πανικό” καταλήγει η ανακοίνωση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024