Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔωρεάν μετακίνηση με τα ΚΤΕΛ για τους πυρόπληκτους
Υπουργείο Μεταφορών

Δωρεάν μετακίνηση με τα ΚΤΕΛ για τους πυρόπληκτους

Η παροχή δωρεάν μετακίνησης από τα ΚΤΕΛ για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών και των κρατικών λειτουργών μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης, τουλάχιστον έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε χτες στο […]

Η παροχή δωρεάν μετακίνησης από τα ΚΤΕΛ για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών και των κρατικών λειτουργών μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης, τουλάχιστον έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε χτες στο Υπουργείο Μεταφορών<...>και Επικοινωνιών κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους προέδρους των ΚΤΕΛ, στους πέντε πυρόπληκτους νομούς της χώρας (Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Ευβοίας) και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των ΚΤΕΛ.

Επίσης θα ενισχυθούν τα δρομολόγια, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων. Αποφασίσθηκε η ενίσχυση των πέντε ΚΤΕΛ με 120.000 ευρώ στο καθένα, από τον ειδικό λογαριασμό των ΚΤΕΛ που τελεί υπό την εποπτεία του ΥΜΕ.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, ευχαρίστησε την Ομοσπονδία και τους προέδρους των ΚΤΕΛ για τη συνεργασία και την παροχή σημαντικού κοινωνικού έργου, από την πρώτη στιγμή της καταστροφής, υπό δύσκολες συνθήκες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024