Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυνατή η παρουσία της Ευρώπης στη φετινή EIBTM
27-29 Νοεμβρίου 2007 - Βαρκελώνη

Δυνατή η παρουσία της Ευρώπης στη φετινή EIBTM

Μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά εκτιμάται ο αριθμός εκθετών από την Ευρώπη στη φετινή έκθεση EIBTM 2007. Νέες επιχειρήσεις, αυξημένος εκθεσιακός χώρος και δυνατή παρουσία πολλών ευρωπαϊκών προορισμώνείναι τα βασικά […]

Μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά εκτιμάται ο αριθμός εκθετών από την Ευρώπη στη φετινή έκθεση EIBTM 2007. Νέες επιχειρήσεις, αυξημένος εκθεσιακός χώρος και δυνατή παρουσία πολλών ευρωπαϊκών προορισμών<...>είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φετινής διοργάνωσης.

Χώρες και επιχειρήσεις από την ανατολική και κεντρική Ευρώπη θα δώσουν ισχυρό “παρόν”, ενισχύοντας την εικόνα τους στην αγορά του συνεδριακού τουρισμού. Η Κροατία έχει αυξήσει τον εκθεσιακό της χώρο, κατά 18%, η Ουγγαρία έχει κλείσει χώρο 90 τ.μ., ενώ η Ρουμανία αύξησε το χώρο της κατά 64%. Ισχυρή αναμένεται και η παρουσία της Πολωνίας, της Σλοβενίας και της Ουκρανίας, που συμμετέχουν και φέτος στην έκθεση, ενώ ο χώρος της Σλοβακίας θα είναι κατά ένα τρίτο μεγαλύτερος, συγκριτικά με αυτόν των προηγούμενων συμμετοχών. Η πόλη Βίλνιους της Λιθουανίας θα έχει επίσης το δικό της περίπτερο, το οποίο είναι σχεδόν 30% μεγαλύτερο από πέρσι.

Ενισχυμένη θα είναι επίσης και η εικόνα χωρών από την Βόρεια Ευρώπη κατά την φετινή έκθεση EIBTM. Η Ελβετία έχει αυξήσει τον εκθεσιακό της χώρο σχεδόν 30%, η Νορβηγία 8% και η Ιρλανδία κατά 66%. Η Δανία και η Φιλανδία δίνουν για ακόμη μια χρονιά το παρόν, ενώ μεγαλύτερη έκταση θα έχουν τα περίπτερα και άλλων χωρών, όπως της Βρετανίας, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας. Δύο ευρωπαϊκές πόλεις, το Μόναχο και το Μπέρνμιγχαν, αποφάσισαν μάλιστα να συμμετάσχουν ανεξάρτητα για πρώτη φορά, με δικά τους περίπτερα.

“Θεωρούμε ότι η EIBTM είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να προωθήσουμε την Ουγγαρία ως προορισμό συνεδρίων και επαγγελματικών εκδηλώσεων. Η φετινή είναι η 7η φορά που είμαστε εκθέτες και ανυπομονούμε για την έναρξη της διοργάνωσης. Αποτελούσε πάντα μια επιτυχημένη δράση για εμάς και για αυτό προσπαθούμε να είμαστε όσο τον δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για να ενημερώσουμε τους Hosted Buyers και τους επισκέπτες”. Ανέφερε σχετικά σε δηλώσεις της η κυρία Vera Szucs-Balas, Διευθύντρια του Γραφείου Συνεδρίων της Ουγγαρίας.

Πολλές συμμετοχές θα υπάρχουν ακόμη και από Ισπανία με ξενοδοχεία και Γραφεία Συνεδρίων, όπως π.χ. το Γραφείο Τουρισμού της Ανδαλουσίας, που έχει αυξήσει την έκταση του περιπτέρου του κατά 70%. Παράλληλα, αρκετοί είναι και οι εκθέτες από την Ισπανία, που θα συμμετάσχουν στην έκθεση για πρώτη φορά, όπως οι: Hoteles Santos, Palau Moxo, Port Aventura S.A, Casa Llotja de Mar, Unitursa, Vincci Hoteles κ.ά.

H κυρία Mandy Torrens, Διευθυντής της έκθεσης σχολίασε: “Με τον εκθεσιακό χώρο της έκθεσης μεγαλύτερο από ποτέ, ο αριθμός και το πλήθος των προιόντων και υπηρεσιών, που θα προσφέρονται σε buyers και επισκέπτες στη φετινή EIBTM, θα είναι συνεπώς πιο μεγάλος από ποτέ”.

Η έκθεση EIBTM θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου 2007 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024