Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτον Kuoni το 80% μετοχών του UTE Megapolus

Στον Kuoni το 80% μετοχών του UTE Megapolus

Στον έλεγχο της Kuoni Travel Holding Ltd. περιήλθε το 80% των μετοχών του tour operator “UTE Megapolus”, με έδρα στη Ρωσία, έπειτα από την σχετική έγκριση της εξαγοράς από τις […]

Στον έλεγχο της Kuoni Travel Holding Ltd. περιήλθε το 80% των μετοχών του tour operator “UTE Megapolus”, με έδρα στη Ρωσία, έπειτα από την σχετική έγκριση της εξαγοράς από τις Αρχές Ανταγωνισμού<...>της Ρωσίας. Το υπόλοιπο 20% των μετοχών παραμένει στους ιδρυτές και κύριους μετόχους της εταιρίας.

Ο UTE Megapolus ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στο χώρο των ταξιδίων και απευθύνεται σε ένα πελατολόγιο οικονομικά εύπορων ατόμων. Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει πακέτα για σκι στις `Αλπεις, διακοπές στις παραλίες της Ελλάδας και της Κροατίας, όπως επίσης και ταξίδια στην Ινδία και την Κίνα. Η εταιρία διαθέτει τέσσερα γραφεία στη Μόσχα και ένα στην περιοχή Nizhny Novgorod, ενώ διαθέτει περίπου 200 άτομα προσωπικό.

“Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έκριση της εξαγοράς” δήλωσε ο κ. Armin Meier, CEO του Kuoni Group και πρόσθεσε: “Η ρώσικη αγορά tour operating έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια ετήσια αύξηση 10-15%, ενώ έχει πολλές ακόμη δυνατότητες, ειδικά στον τομέα των υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για οικονομικά εύρωστους πελάτες. Η εξαγορά του UTE Megapolus αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για ενίσχυση των δράσεων με αναπτυσσόμενες αγορές και εξειδικευμένα προιόντα”.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο UTE Megapolus έχει κερδίσει πολλά βραβεία στον τομέα ταξιδίων αναψυχής της ρώσικης αγοράς για το branding και το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών του τα τελευταία χρόνια. Οι πωλήσεις της εταιρίας γίνονται απευθείας μέσω των γραφείων του και μέσω των ανεξάρτητων τουριστικών γραφείων.

Ο ιδρυτής της εταιρίας και πρώην πλειοψηφικός μέτοχος, κ. Eduard Kuznetsov, θα παραμείνει CEO και μετά την εξαγορά, αναφερόμενος στον κ. Fons Brusselmans, επικεφαλή του Business Unit Spirit (εντός του ομίλου Kuoni), όπως επίσης κανονικά στις θέσεις του θα παραμείνουν και όλοι οι υφιστάμενοι υπάλληλοι της εταιρίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024