Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτο επίκεντρο της WTM το Συνέδριο Υπουργών του UNWTO για τις κλιματικές αλλαγές
World Travel Market

Στο επίκεντρο της WTM το Συνέδριο Υπουργών του UNWTO για τις κλιματικές αλλαγές

Υπουργοί, αρμόδιοι για θέματα τουρισμού και κλιματικών αλλαγών, θα δώσουν το παρόν στη φετινή έκθεση WTM, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εργασίες Συνεδρίου, που διοργανώνει την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007, για την μεγαλύτερη πρόκληση της τουριστικής βιομηχανίας – τις κλιματικές αλλαγές – ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO)…

Υπουργοί, αρμόδιοι για θέματα τουρισμού και κλιματικών αλλαγών, θα δώσουν το παρόν στη φετινή έκθεση WTM, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εργασίες Συνεδρίου, που διοργανώνει την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007, για την μεγαλύτερη<...>πρόκληση της τουριστικής βιομηχανίας – τις κλιματικές αλλαγές – ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO).

Στη συνέχεια, οι Υπουργοί θα κληθούν να αξιολογήσουν και να επικυρώσουν τη Διακήρυξη, που προτάθηκε από τους ειδικούς περιβαλλοντολόγους, στο Συνέδριο του UNWTO με θέμα τις κλιματικές αλλαγές, που θα πραγματοποιηθεί στο Davos της Ελβετίας τον προσεχή Οκτώβριο. Η εν λόγω Διακήρυξη θα συζητηθεί έπειτα στη Γενική Συνέλευση του UNWTO στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ θα αποτελέσει και βασικό θέμα στο Συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για τις κλιματικές αλλαγές, που θα πραγματοποιηθεί στο Μπαλί τον Δεκέμβριο.

“Η WTM αποτελεί την κατάλληλη εκδήλωση για την πραγματοποίηση μιας τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας” σχολίασε η κα Fiona Jeffery, Chairman της WTM. “Τα τελευταία 13 χρόνια, η έκθεση έχει καθιερωθεί ως πλατφόρμα για συζήτηση θεμάτων περιβάλλοντος” πρόσθεσε.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η έκθεση World Travel Market υποστηρίζει την εκδήλωση. Πιστεύουμε πως ο UNWTO έχει μια μοναδική ευκαιρία να συμβάλλει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, των κλιματικών αλλαγών. Σκοπεύουμε να το κάνουμε αυτό, λαμβάνοντας υπόψιν θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με τον ιδιωτικό και δημόσιο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας, όσο και με προορισμούς, αλλά και τους ίδιους τους ταξιδιώτες” δήλωσε ο βοηθός του Γενικού Γραμματέα του UNWTO, κ. Geoffrey Lipman.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024