Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Σπυρίδωνας: Δεν υπάρχει στιγμή για χάσιμο και αγωνιζόμαστε άπαντες

Δώρα Σγάρτσου - 07 Σεπτέμβριος 2007, 00:00

Αυτοψίες στα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, που εκτελούνται στον νομό Ηλείας πραγματοποιεί ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κ. Σπύρος Σπυρίδωνας. Μετά τον Δήμο Ζαχάρως, τον οποίο επισκέφθηκε<...>

την Τρίτη, ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Γιώργο Αηδόνη, επέβλεψε την Τετάρτη τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στους ποταμούς Αλφειό και Κλαδέο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και τις γειτονικές του περιοχές, ενώ θα πραγματοποιήσει ανάλογες αυτοψίες σε όλες τις πυρόπληκτες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας στο άμεσο μέλλον.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο Περιφερειάρχης κ. Σπυρίδωνας είπε: «Με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι προχωρά με γοργούς ρυθμούς η υλοποίηση των έργων που, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ξεκινήσαμε να προγραμματίζουμε πριν ακόμα ολοκληρωθεί η κατάσβεση των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών. Ήδη, περισσότεροι από 80 εξειδικευμένοι δασεργάτες, οι οποίοι θα διπλασιαστούν τις επόμενες ημέρες, καθώς και ικανός αριθμός μηχανημάτων, εργάζονται στα σημεία του Νομού Ηλείας που θεωρούνται τα πλέον επικίνδυνα, ενώ σύντομα ρίχνονται στη μάχη σημαντικές ενισχύσεις σε μέσα και ανθρώπινο δυναμικό. Δεδομένου ότι αναμένουμε σύντομα τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές, δεν υπάρχει στιγμή για χάσιμο και αγωνιζόμαστε άπαντες, ο καθένας από τη θέση του, πράττοντας ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να είμαστε έτοιμοι, όταν βρέξει, τόσο στην Ηλεία, όσο και στην Αιγιαλεία και στον Αστακό αλλά τις υπόλοιπες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας που έχουν πληγεί από τις φωτιές του φετινού καλοκαιριού».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top