Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της SAS σε αεροδρόμιο της Δανίας

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της SAS σε αεροδρόμιο της Δανίας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 69 επιβατών και 4 μελών πληρώματος των Σκανδιναβικών Αερογραμμών (SAS), που απογειώθηκαν την Κυριακή με αριθμό πτήσης SK1209 από την Κοπεγχάγη με προορισμό το `Ααλμποργκ. […]

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 69 επιβατών και 4 μελών πληρώματος των Σκανδιναβικών Αερογραμμών (SAS), που απογειώθηκαν την Κυριακή με αριθμό πτήσης SK1209 από την Κοπεγχάγη με προορισμό το `Ααλμποργκ. Το αεροσκάφος<...>τους, τύπου Q400 turboprop, εμφάνισε πρόβλημα στο σύστημα προσγείωσης και ο πιλότος, ακολουθώντας τις διαδικασίες ασφαλείας, άδεισε το αεροσκάφος από καύσιμα στον αέρα και εν συνεχεία επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του `Ααλμποργκ.

Κατά την προσγείωση όμως έσπασε ο δεξιός τροχός του αεροσκάφους και ένας κινητήρας έπιασε φωτιά. Οι επιβάτες και το πλήρωμα εκκένωσαν άμεσα το αεροσκάφος, πριν προλάβει να εκδηλωθεί η φωτιά, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις μονάδες της πυροσβεστικής, αφού ο πιλότος είχε ενημερώσει σχετικά με το πρόβλημα τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου.

Όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο νοσοκομείο της περιοχής μετέβησαν 11 άτομα με μικροτραύματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024