Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠρόσβαση στις κρουαζιέρες της Holland America και για επιβάτες με κινητικά προβλήματα

Πρόσβαση στις κρουαζιέρες της Holland America και για επιβάτες με κινητικά προβλήματα

Νέο πρόγραμμα για τη διευκόλυνση των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες που χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι, επάνω στο πλοίο, ξεκινάει η εταιρία κρουαζιέρων Holland America Line (H.A.L.). Το πρόγραμμα θα ονομαστεί Shore […]

Νέο πρόγραμμα για τη διευκόλυνση των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες που χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι, επάνω στο πλοίο<...>, ξεκινάει η εταιρία κρουαζιέρων Holland America<.> Line (H.A.L.).

Το πρόγραμμα θα ονομαστεί Shore Tender Accessibility Project και δημιουργήθηκε από την Cap Sante Marine, Inc. of Anacortes που εδρεύει στην Ουάσινγκτον. Το σύστημα αυτό εφαρμόστηκε στο πλοίο Statendam, τον Μάιο του 2000 και πρόκειται να εφαρμοστεί και στα πλοία Ryndam και Volendam.

Ο σκοπός του νέου αυτού προγράμματος είναι οι πελάτες που χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι και επιθυμούν να αποβιβαστούν από το πλοίο για να κάνουν μια βόλτα στην παραλία, να έχουν την άνεση να βγουν από το πλοίο χωρίς να ταλαιπωρηθούν καθόλου. Αυτό θα συμβαίνει πλέον με ένα νέο σύστημα που θα επιτρέπει στους ανάπηρους να επιβιβάζονται στις βαρκούλες που τους βγάζουν στην στεριά, με ευκολία και χωρίς καθόλου κόπο.

Ο πρόεδρος της H.A.L., κ. Kirk Lanterman, ανακοίνωσε ότι πλέον θα δίνεται η ευκαιρία στους ανάπηρους που δεν μπορούσαν να επισκεφτούν τα λιμάνια και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες εκτός πλοίου, να κάνουν ότι και οι υπόλοιποι επιβάτες.

Τα πλοία της H.A.L. είχαν πάντα τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εύκολη πρόσβαση των ανάπηρων πελατών στις υπηρεσίες του πλοίου και αυτό δεν ήταν για την εταιρία ένα είδος πολυτέλειας, αλλά κάτι απολύτως αναγκαίο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι υπηρεσίες αυτές πάντα προσφέρονταν σε όλες τις θέσεις και όχι μόνο στους πελάτες υψηλής οικονομικής στάθμης.

Η H.A.L. είναι μέλος της συμμαχίας World Leading Cruise Lines και πλέον θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες κρουαζιέρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024