Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροχωρούν τα έργα `μεταμόρφωσης` της παραλιακής εικόνας της Θεσσαλονίκης
Έτοιμα σε ένα μήνα

Προχωρούν τα έργα `μεταμόρφωσης` της παραλιακής εικόνας της Θεσσαλονίκης

Την εξέλιξη του έργου ανάπλασης της παλιάς παραλίας επιθεώρησε χτες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Β. Παπαγεωργόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού, κα Κ. Εγγλέζου. Στο πλακόστρωτο της παλιάς παραλίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες αντικατάστασης των μαρμάρινων κρασπέδων, καθώς και των χωματουργικών…

Την εξέλιξη του έργου ανάπλασης της παλιάς παραλίας επιθεώρησε χτες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Β. Παπαγεωργόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού, κα Κ. Εγγλέζου. Στο πλακόστρωτο της παλιάς παραλίας<...>έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες αντικατάστασης των μαρμάρινων κρασπέδων, καθώς και των χωματουργικών, η κατασκευή διαβάσεων για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πλέον αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του χυτού διακοσμητικού δαπέδου και η συντήρηση των φωτιστικών ιστών και κιγκλιδωμάτων. Πρόκειται για ένα έργο, συνολικού προϋπολογισμού 730.000 ευρώ, που θα ολοκληρωθεί εντός του επόμενου μήνα.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπαγεωργόπουλος «με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα αλλάξει η παραλιακή εικόνα της πόλης από το Λευκό Πύργο μέχρι το λιμάνι, τη στιγμή που συνεχίζονται τα έργα κατασκευής των πέντε θεματικών πάρκων κατά μήκος της νέας παραλίας, από το Μέγαρο Μουσικής έως την οδό Π. Συνδίκα. Χωρίς αμφιβολία, σε σύντομο χρονικό διάστημα η Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει μια ανανεωμένη εικόνα, όπου οι κάτοικοι και επισκέπτες θα απολαμβάνουν την αισθητικά αναβαθμισμένη και λειτουργικά οργανωμένη παραλία της πόλης».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024