Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Απορρόφηση 98% κονδυλίων από Ε.Ε. πέτυχε ο Τσέχικος Οργανισμός Τουρισμού

Δώρα Σγάρτσου - 17 Σεπτέμβριος 2007, 00:00

Την απορρόφηση 98% των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρόγραμμα προώθησης του εισερχόμενου τουρισμού με τίτλο «Αύξηση του αριθμού των ξένων τουριστών που επισκέπτονται την Τσεχία» κατάφερε<...>

ο Τσέχικος Οργανισμός Τουρισμού. Το πρόγραμμα είναι κομμάτι του Κοινού Περιφερειακού Λειτουργικού Προγράμματος, που δίνει τη δυνατότητα στον Τσέχικο Οργανισμό Τουρισμού να απορροφήσει κεφάλαια της Ε.Ε. για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Το έργο αποτελείται από 16 τμήματα, που περιλαμβάνουν διάφορα είδη προωθητικών ενεργειών – από ανάλυση και έρευνες έως διαφημιστικές καμπάνιες στο εξωτερικό σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και αφίσες, συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις, νέα ιστοσελίδα, έρευνα για τον τρόπο επιλογής των κέντρων αποφάσεων ενός τόπου για συνέδρια και προορισμούς «κινήτρων» και νέα διαφημιστικά φυλλάδια για επιλεγμένα θέματα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία πολύτιμη πηγή κονδυλίων, που ο Τσέχικος Οργανισμός Τουρισμού θα μπορεί να διαθέσει στις κατάλληλες ενέργειες και για την επόμενη προγραμματική περίοδο από το 2007 έως το 2013.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top