Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο ζητούν οι εκθέτες της IMEX για το 2008
Αυξημένη η ζήτηση και για το πρόγραμμα `hosted buyer`

Μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο ζητούν οι εκθέτες της IMEX για το 2008

Μεγαλύτερη από ποτέ εκτιμάται πως θα είναι η έκθεση IMEX το 2008, καθώς πολλοί εκθέτες ζητούν μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, ενώ τεράστια επιτυχία σημειώνει και το πρόγραμμα `hosted buyer`. Τα αιτήματα […]

Μεγαλύτερη από ποτέ εκτιμάται πως θα είναι η έκθεση IMEX το 2008, καθώς πολλοί εκθέτες ζητούν μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, ενώ τεράστια επιτυχία σημειώνει και το πρόγραμμα `hosted buyer`. Τα αιτήματα για μεγαλύτερο χώρο<…>προέρχονται από διάφορες περιοχές και ποικίλλους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Η Ισπανία, η Τσεχία, η Μάλτα, τα Κανάρια Νησιά, η Αργεντινή, η Ελλάδα, ο tour operator Kuoni και η ξενοδοχειακή αλυσίδα Steigenberger είναι μερικοί από τους εκθέτες, που έχουν ήδη κατοχυρώσει μεγαλύτερα περίπτερα για την επόμενη έκθεση. Μεταξύ των νέων εκθετών περιλαμβάνονται οι αλυσίδες Capella Hotels & Resorts, GHM Hotels, όπως επίσης και τα Γραφεία Συνεδρίων και Τουρισμού της Κίνας και του Σικάγου.

Εξηγώντας την απόφαση να αυξήσουν το μέγεθος του περιπτέρου τους η κα Julia Hartmann, Global Sales Support της ξενοδοχειακής αλυσίδας Steigenberger ανέφερε: “Για πρώτη φορά συμμετείχαμε στην IMEX το 2005 και η έκθεση αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία για εμάς. Έτσι, η αλυσίδα μας έγινε τακτικός εκθέτης. Όταν όλα τα brands της αλυσίδας συγκεντρώθηκαν σε ένα περίπτερο το 2007 το αποτέλεσμα ήταν να πραγματοποιήσουμε 650 επαφές με πελάτες, γεγονός που αποτελεί ένα καλό λόγο για να αυξήσουμε το περίπτερο μας κατά 100%”.

“Η έκθεση IMEX παίζει καθοριστικό ρόλο στις δραστηριότητες μας πώλησης και marketing. Η περσινή έκθεση ήταν ιδιαίτερα επιτυχής για εμάς και με τον διπλάσιο εκθεσιακό χώρο το 2008 προσβλέπουμε σε μια αναλόγου μεγέθους εμπειρία” σχολίασε ο κ. Marc Schegg, Επικεφαλής Marketing του Kuoni.

Μιλώντας για την επιτυχία του προγράμματος `hosted buyer` ο κ. Ray Bloom, Chairman της IMEX είπε: “Κάθε χρόνο καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για την προσέλκυση νέων buyers, που θα πληρούν τα κριτήρια ποιότητας της έκθεσης και θα προσφέρουν καλές επιχειρηματικές ευκαιρίες στους εκθέτες μας. Φέτος, μάλιστα, το αποτέλεσμα φαίνεται από την αύξηση ζήτησης μεγαλύτερου χώρου, από πλευράς των εκθετών”.

Σημειώνεται πως η έκθεση IMEX θα διεξαχθεί στη Φρανφούρτη από 22 έως και 24 Απριλίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024