Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δημιουργείται το Skal Macedonia Greece

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Ιανουάριος 2001, 00:00

Οι επαγγελματίες του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δημιουργία του Skal<.> Macedonia Greece<...>

. Η ένωση Skal Macedonia Greece θα έχει μέλη την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, το Thessaloniki Convention & Visitors Bureau, την εταιρία 'Ελληνικές Εκθέσεις-Helexpo ΑΕ', τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, καθώς και 15 τουριστικούς επιχειρηματίες της Μακεδονίας.

Στόχος της Ένωσης Skal είναι η ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού. Πρόεδρος του Skal Αθηνών είναι ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ιωάννης Στεφανίδης, ο οποίος ήταν και παρών στην ιδρυτική σύσκεψη του Skal Macedonia Greece. Την πρωτοβουλία για την ίδρυση του Skal Macedonia Greece είχε ο κ. Χρ. Σταθόπουλος γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου 'Καψής'. Ο κ. Σταθόπουλος ορίστηκε πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, αντιπρόεδρος ο κ. Γ. Δούκας, γενικός γραμματέας ο κ. Χρ. Γερούκης, ταμίας η κ. Θεοδώρα Σταθοπούλου, και κοσμήτωρ ο κ. Αρ. Θωμόπουλος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top