Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Σπυρίδων: Οι εργασίες αποκατάστασης στην Ηλεία πρέπει να επισπευσθούν

Δώρα Σγάρτσου - 19 Σεπτέμβριος 2007, 00:00

Η επούλωση των πληγών που άνοιξαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στον Νομό Ηλείας, στους ανθρώπους αλλά και το φυσικό περιβάλλον είναι η πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης και για τα λόγο αυτό θα πρέπει να επισπευσθούν όλα τα έργα<...>

και οι δράσεις που έχουν ανακοινωθεί από τα Κυβερνητικά στελέχη που βρέθηκαν κοντά στους πυρόπληκτους όλο το προηγούμενο διάστημα, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

«Η αποκατάσταση των πληγέντων και η επάνοδος της ζωής στα καθημερινά πριν τις φωτιές επίπεδα είναι έργο στο οποίο η Κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα και για το λόγο αυτό σας ζητώ να δώσετε όλη την βαρύτητα και την προσοχή σας ώστε να υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις που δόθηκαν στους κατοίκους όλο το προηγούμενο διάστημα» τόνισε ο Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπυρίδων, στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε υπό την προεδρία του στον Πύργο Ηλείας το μεσημέρι της Δευτέρας και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η πορεία των αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων στον Νομό Ηλείας. Ο κ. Σπυρίδων επεσήμανε πως είναι ανάγκη να επισπευσθούν οι εργασίες και να αξιοποιηθεί η καλοκαιρία που επικρατεί, ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα, τις εργασίες που έχουν αναλάβει. «Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο» είπε χαρακτηριστικά και έδωσε ο ίδιος το έναυσμα τάχιστων διαδικασιών με την παρουσία του στην Ηλεία και την σύγκλιση της σύσκεψης την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης τόνισε πως «η πυρόπληκτη περιοχή και η αποκατάσταση των προβλημάτων σε αυτή αποτελεί προτεραιότητα και έτσι θα αντιμετωπίζεται συνεχώς τόσο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, όσο και για την Κυβέρνηση, που έχει δεσμευτεί απέναντι στους πληγέντες”. Για τον λόγο αυτό ο ίδιος δεσμεύτηκε για μία φορά ακόμη να παρακολουθεί μέρα προς μέρα την πορεία των εργασιών δίνοντας τις ανάλογες κατευθύνσεις ενώ ανάλογες τακτικές θα είναι και οι επισκέψεις του στον τόπο των έργων στους πυρόπληκτους δήμους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top