Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒρέθηκε ξενοδόχος για το King George

Βρέθηκε ξενοδόχος για το King George

Μετά από τρία χρόνια που παρέμενε κλειστό το ξενοδοχείο King George στην πλατεία Συντάγματος βρήκε τελικά κάποιον που να ενδιαφέρεται να το θέσει ξανά σε λειτουργία. Αφού προηγήθηκαν αρκετοί μήνες […]

Μετά από τρία χρόνια που παρέμενε κλειστό το ξενοδοχείο King George<.> στην πλατεία Συντάγματος βρήκε τελικά<...> κάποιον που να ενδιαφέρεται να το θέσει ξανά σε λειτουργία. Αφού προηγήθηκαν αρκετοί μήνες διαπραγματεύσεων όπου ακούστηκαν πολλά σενάρια για την τύχη του ξενοδοχείου η EFG Eurobank Ergasias τελικά κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρία Grecotel της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη.

Η συμφωνία που προβλέπει την μίσθωση του King George για 30 χρόνια υπογράφηκε την περασμένη Παρασκευή και η επίσημη ανακοίνωση από τις δύο εταιρίες αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Για την ανακαίνιση και επαναλειτουργία του ξενοδοχείου αναμένεται ότι θα επενδυθούν από την Grecotel 6 δισ. δρχ. με στόχο οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Να σημειώσουμε ότι το King George περιήλθε στην EFG Eurobank Ergasias μετά από τη συγχώνευσή της με την Τράπεζα Κρήτης η οποία είχε αποκτήσει το 1995 το ξενοδοχείο σε πλειστηριασμό λόγω των χρεών της προηγούμενης ιδιοκτήτριας εταιρίας Ξενοδοχεία της Ελλάδος του Σωκράτη Καλκάνη, ύψους 2,5 δισ. δρχ.
Το ξενοδοχείο, που παραμένει κλειστό από το 1998, διέθετε 141 δωμάτια τα οποία θα μειωθούν με στόχο να αυξηθούν οι σουίτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024