Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΥποστηρικτής του αθλητισμού η Sixt Rent a Car

Υποστηρικτής του αθλητισμού η Sixt Rent a Car

Την έναρξη συνεργασίας με την ΑΕΚ ΚΑΕ, αποκτώντας την ιδιότητα “Επίσημος Προμηθευτής της ΑΕΚ ΚΑΕ” ανακοίνωσε η εταιρία Sixt Rent a Car. Πριν λίγες μέρες έγινε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος […]

Την έναρξη συνεργασίας με την ΑΕΚ ΚΑΕ, αποκτώντας την ιδιότητα “Επίσημος Προμηθευτής της ΑΕΚ ΚΑΕ” ανακοίνωσε η εταιρία Sixt Rent a Car. Πριν λίγες μέρες έγινε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η επίσημη<...>παράδοση των οχημάτων στους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι, όπως και τα στελέχη της διοίκησης, θα έχουν το δικό τους όχημα, διάφορων κατηγοριών που θα τους παρέχεται από την εταιρία.

Η συνεργασία πραγματοποιείται στα πλαίσια του χορηγικού προγράμματος 2007-2008 και προβλέπει σειρά παροχών από την πλευρά της Sixt που στόχο έχουν τόσο την επίτευξη επικοινωνιακών και επιχειρησιακών στόχων της Sixt όσο και την εξυπηρέτηση αναγκών της ΑΕΚ ΚΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η Sixt ανανέωσε την συνεργασία της και με την ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Ελλάδος Super League κατηγορίας, ως “Χορηγός-Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024