Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών–Αττικής

Ικανοποιημένη η ΕΞΑ-Α για την εκλογή Σπηλιωτόπουλου

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Σεπτέμβριος 2007, 00:00

Την απόλυτη ικανοποίησή της για την εκλογή του κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλου στην θέση του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης εξέφρασε η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών–Αττικής (ΕΞΑ-Α), καλωσορίζοντας τον στο χώρο του τουρισμού<...>

και εύχοντας κάθε επιτυχία στο τόσο ιδιαίτερο, σύνθετο αλλά και βαρυσήμαντο για την χώρα έργο, που καλείται να φέρει σε πέρας.
Η ΕΞΑ-Α εκτιμά πως “ο εξαιρετικά σημαντικός για την οικονομία της χώρας τομέας του Τουρισμού, διανύει μια νέα εποχή, από την στιγμή, που πολύ σωστά  -όπως αποδεικνύεται- αποφασίσθηκε η δημιουργία αυτοτελούς και αυτόνομου Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και ακολουθεί από τότε, μια πορεία ανόδου. Το έργο των προηγουμένων υπουργών, αποδείχθηκε ιδιαίτερα πολύτιμο, αφού σε μεγάλο βαθμό, είτε επιλύθηκαν, είτε δρομολογήθηκαν, είτε ερευνήθηκαν και συζητήθηκαν λύσεις για μεγάλα και βασικά ζητήματα που απασχολούν επί δεκαετίες τον κλάδο. Οι τέως υπουργοί, εργάσθηκαν με συνέπεια και ενδιαφέρον για τον ελληνικό Τουρισμό, κατανοώντας την σημασία που έχει τόσο η καλύτερη εσωτερική οργάνωσή του, όσο και η αναβάθμιση την εικόνας της χώρας στις διεθνείς αγορές”.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε υπάρχουν ακόμη πολλά και σοβαρά θέματα σε εκκρεμότητα και απαιτούνται ρηξικέλευθες αποφάσεις για προβλήματα, που είτε άμεσα είτε έμμεσα επιδρούν έντονα στην ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Επίσης, πολλά είναι τα κρίσιμα θέματα που αφορούν στην καλύτερη ποιότητα, οργάνωση, διαχείριση και προβολή του Ελληνικού Τουρισμού και μπορούν να επιλυθούν είτε με συγκεκριμένα μέτρα, είτε με θεσμικές παρεμβάσεις, είτε με κοινές δράσεις και καλή συνεργασία μεταξύ πολιτείας, συναρμόδιων υπουργείων, τοπικών φορέων και ιδιωτών”.

Η ΕΞΑ-Α πιστεύει πως η νέα Βουλή, η νέα Κυβέρνηση και κυρίως ο νέος Υπουργός, θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην άμεση επίλυση και δρομολόγηση των θεμάτων του κλάδου, προκειμένου η Αθήνα να ενδυναμωθεί και να κατακτήσει -και απολαύσει- επιτέλους, την θέση που ιστορικά -και τουριστικά- της αρμόζει στην σύγχρονη Ευρώπη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top