Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναΚαμία ζημιά από τις πυρκαγιές στους ξενώνες του δικτύου Guest Inn

Καμία ζημιά από τις πυρκαγιές στους ξενώνες του δικτύου Guest Inn

Η πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Πελοπόννησο άφησε πίσω της πληγωμένα τοπία, κατεστραμμένα χωριά, ανθρώπους που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία ένα μέλλον γεμάτο αβεβαιότητα. Ωστόσο, οι ξενώνες του δικτύου […]

Η πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Πελοπόννησο άφησε πίσω της πληγωμένα τοπία, κατεστραμμένα χωριά, ανθρώπους που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία ένα μέλλον γεμάτο αβεβαιότητα. Ωστόσο, οι ξενώνες του δικτύου Guest Inn<...>(Βίλα Τζωρτζίνα στην Ηλεία, Ελιξήριον, Καταφύγι, Κυφάντα, Μονοπάτι, και Βίλα Κούλης στη Λακωνία, Εποχές στη Μεσσηνία) δεν υπέστησαν καμία υλική ζημιά ούτε αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα στις προγραμματισμένες κρατήσεις των πελατών τους. Έχοντας μπροστά τους ένα δύσκολο φθινόπωρο και χειμώνα, οι ιδιοκτήτες των ξενώνων προσπαθούν να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους και χρειάζονται την υποστήριξη όλων για να συμβάλλουν στην αναζωογόνηση των περιοχών.

Το δίκτυο Guest Inn συνεχίζει δυναμικά την προβολή του ελληνικού αγροτουρισμού στο εξωτερικό φροντίζοντας να δώσει σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση για τις περιοχές της Πελοποννήσου.

Οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αγροτουρισμού, του θεσμού που ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού – Eurogites, θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου 2008. Στην Ελλάδα οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το δίκτυο Guest Inn, επίσημο μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024