Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Καραμανλή με Βουλγαράκη και Καμμένο
Γραφείο Πρωθυπουργού

Συνάντηση Καραμανλή με Βουλγαράκη και Καμμένο

Συνεργασία με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Βουλγαράκη και τον Υφυπουργό κ. Π. Καμμένο είχε χτες ο Πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να συζητήσουν θέματα των δύο υπουργείων. “Μπήκαν κάποιες προτεραιότητες και φυσικά πήραμε…

Συνεργασία με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Βουλγαράκη και τον Υφυπουργό κ. Π. Καμμένο είχε χτες ο Πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να συζητήσουν θέματα<...>των δύο υπουργείων. “Μπήκαν κάποιες προτεραιότητες και φυσικά πήραμε την εντολή να προχωρήσουμε πάρα πολύ γρήγορα και να εφαρμόσουμε όλα αυτά, τα οποία έχουν αναλυθεί από τον Πρωθυπουργό πολλές φορές” ανέφερε ο κ. Βουλγαράκης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βουλγαράκης έκανε λόγο για περιορισμό των αλληλοεπικαλύψεων και συναρμοδιοτήτων, που, πολλές φορές, δημιουργούσαν ένα αδιέξοδο και προβλήματα στη γενικότερη πολιτική που έχει σχέση με τα νησιά και με τους προορισμούς”, χαρακτηρίζοντας την ενοποίηση των δύο υπουργείων ως ένα “πολύ μεγάλο στοίχημα”.

Εξηγώντας περαιτέρω τη σύγχυση από την αλληλεπικάλυψη αρμοδιότητων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Βουλγαράκης επεσήμανε πως: “Αυτό δεν οφείλεται στον κ. Κεφαλογιάννη. Αυτό οφειλόταν στον Οργανισμό των δύο Υπουργείων, που είχαν δημιουργηθεί αποκόπτοντας αρμοδιότητες το μεν από το δε. Αυτό δεν είχε να κάνει με τα πρόσωπα, που κάθε φορά ήταν στην πολιτική ηγεσία των Υπουργείων. Πιστεύω ότι ο κ. Κεφαλογιάννης, αντικειμενικά-αυτή είναι η εκτίμηση του Πρωθυπουργού- έκανε καταπληκτική δουλειά, όπως και ο κ. Παυλίδης έκανε μια καταπληκτική δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί με εντονότερους ρυθμούς”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024