Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςTUI Hellas: Επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

TUI Hellas: Επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πλέον ο τουριστικός οργανισμός TUI Hellas, που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον τομέα του αθλητικού τουρισμού και των χορηγιώνσε μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Βάσει της […]

Επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πλέον ο τουριστικός οργανισμός TUI Hellas, που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον τομέα του αθλητικού τουρισμού και των χορηγιών<...>σε μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Βάσει της νέας αυτής συνεργασίας, η TUI αναλαμβάνει τη διοργάνωση των ταξιδιών της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου και των στελεχών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και καλύπτει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες τους εντός και εκτός Ελλάδας. Παράλληλα, η TUI είναι ο επίσημος διοργανωτής των ταξιδιών για τους φιλάθλους που θέλουν να συνοδεύσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα στους αγώνες εξωτερικού. Στόχος της νέας αυτής συμμαχίας είναι να αναβαθμιστούν ακόμα περισσότερο οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες της ομάδας και να δοθούν οφέλη στους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που θα ταξιδέψουν με την TUI.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί οι πρώτες πληροφορίες για τα πακέτα για τις μετακινήσεις των φιλάθλων στα προσεχή ταξίδια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Ευρώπη.

Από τον επόμενο αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θα αρχίσει να προβάλλεται η νέα διαφημιστική καμπάνια της με τίτλο «Ταξίδια Θρύλος…όπως τα φαντάζεστε!».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024