Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση με Πρωθυπουργό

Σπηλιωτόπουλος: Οι στόχοι είναι δύσκολοι αλλά εφικτοί

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Σεπτέμβριος 2007, 00:00

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό πραγματοποίησε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος. Εξερχόμενος του Μέγαρου Μαξίμου ο υπουργός τόνισε πως "οι στόχοι είναι δύσκολοι, αλλά εφικτοί". "Συλλογικά" όμως πρόσθεσε "μπορούμε να καταφέρουμε πολλά"...

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό πραγματοποίησε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος. Εξερχόμενος του Μέγαρου Μαξίμου ο υπουργός τόνισε πως “οι στόχοι είναι δύσκολοι, αλλά εφικτοί”. “Συλλογικά”<...>

όμως πρόσθεσε “μπορούμε να καταφέρουμε πολλά”.

Η τουριστική ανάπτυξη συνέχισε σε δηλώσεις του παραμένει μονόδρομος για μια χώρα, όπως η δική μας, που είναι χώρα υποδοχής. Θα πρέπει να προχωρήσουμε δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η ποιότητα πρέπει να αναδειχθεί σε όλες τις συνιστώσες της ανάπτυξης. Και ασφαλώς θα προχωρήσουμε και στην αξιοποίηση της περιουσίας της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης, με στόχο τη δημιουργία συγκριτικού οικονομικού πλεονεκτήματος στο χώρο της βαριάς τουριστικής βιομηχανίας”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την μέχρι σήμερα τουριστική πολιτική και αν θα υπάρξουν αλλαγές, ο νέος Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης είπε πως “η μέχρι τώρα πολιτική έχει αποδώσει. Με βάση αυτήν την πολιτική, μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα πιο πέρα”.

Τέλος, για το θέμα της Ολυμπιακής, απάντησε ότι δεν είναι θέμα της αρμοδιότητας του, αλλά σε ερώτηση αν επηρεάζει τον τουριστικό τομέα είπε πως “υπάρχουν συναρμοδιότητες, τις οποίες, στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα τις δούμε με τους συναρμόδιους Υπουργούς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top