Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίHELMEPA: Εθελοντικός καθαρισμός ακτής στο Μεγάλο Καβούρι Αττικής

HELMEPA: Εθελοντικός καθαρισμός ακτής στο Μεγάλο Καβούρι Αττικής

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA, διοργανώνει και φέτος στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2007 και σε συνεργασία με τον Δήμο Βουλιαγμένης, αλλά και το […]

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA, διοργανώνει και φέτος στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2007 και σε συνεργασία με τον Δήμο Βουλιαγμένης, αλλά και το Υπουργείο<...>Εμπορικής Ναυτιλίας, εθελοντικό καθαρισμό ακτής το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ. στο Μεγάλο Καβούρι Αττικής.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή παιδιά – μέλη της Παιδικής HELMEPA, σχολεία, δύτες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά καθώς και σχολές δυτών για υποβρύχιο καθαρισμό, εταιρίες – μέλη της Ένωσής με τις οικογένειες τους, καθώς και μεμονωμένα άτομα με περιβαλλοντική συνείδηση.

Η παραπάνω ενέργεια είναι ακόμα μια προσπάθεια από την HELMEPA για ενημέρωση, εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για την προστασία των ακτών και θαλασσών μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024