Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕκδήλωση της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης για την Γενική Αεροπορία

Εκδήλωση της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης για την Γενική Αεροπορία

Η Ελληνική Αεροπορική Ένωση (ΕΑΕ) με την ευκαιρία του 4ου ετήσιου “Fly In” της ομάδας “HellasGA” διοργανώνει μια αεροπορική εκδήλωση για την Γενική Αεροπορία (ΓΑ) την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο […]

Η Ελληνική Αεροπορική Ένωση (ΕΑΕ) με την ευκαιρία του 4ου ετήσιου “Fly In” της ομάδας “HellasGA” διοργανώνει μια αεροπορική εκδήλωση για την Γενική Αεροπορία (ΓΑ) την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο ιδιωτικό<...>αεροδρόμιο “Ίκαρος”, στην Κωπαίδα Ν. Βοιωτίας.

Αεροπλάνα και ελικόπτερα, (περίπου 30 αεροσκάφη), όπως κάθε χρόνο με τον συντονισμό της HellasGA, θα προσέλθουν στον Ίκαρο κατά τις 10:00 π.μ. για μια ημερήσια συνάντηση χειριστών, ιδιοκτητών και φίλων αεροσκαφών της Γενικής Αεροπορίας. Θα υπάρχει η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν και σε πτήσεις εθισμού με τα παρευρισκόμενα αεροσκάφη της Γενικής Αεροπορίας.

Παράλληλα, η ΕΑΕ στις 12:00 θα συντονίσει μια συζήτηση πάνω στα προβλήματα της Γενικής Αεροπορίας σήμερα και την προοπτική ανάπτυξής της για το μέλλον με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την ΥΠΑ, από την AOPA Hellas, από την Air BP και άλλων φορέων.

Εναλλακτική ημερομηνία της εκδήλωσης σε περίπτωση σοβαρής κακοκαιρίας έχει ορισθεί η επόμενη Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024