Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί`Συνάντηση ουσίας` Σπηλιωτόπουλου με εκπροσώπους τουριστικών φορέων
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

`Συνάντηση ουσίας` Σπηλιωτόπουλου με εκπροσώπους τουριστικών φορέων

Με εκπροσώπους φορέων του ελληνικού τουρισμού συναντήθηκε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, προκειμένου να συζητήσουν θέματα του κλάδου. Ήταν μια συνάντηση ουσίας, που δείχνει ότι από όλες τις πλευρές και από την πολιτική ηγεσία και αλλά από τους εκπροσώπους του εργοδοτικού κλάδου και των εργαζομένων του ελληνικού τουρισμού…

Με εκπροσώπους φορέων του ελληνικού τουρισμού συναντήθηκε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, προκειμένου να συζητήσουν θέματα του κλάδου. Ήταν μια συνάντηση ουσίας, που<...>δείχνει ότι από όλες τις πλευρές και από την πολιτική ηγεσία και αλλά από τους εκπροσώπους του εργοδοτικού κλάδου και των εργαζομένων του ελληνικού τουρισμού, υπάρχει διάθεση ουσιαστικής συνεργασίας, αμοιβαιότητας, ανταλλαγής απόψεων και, το κυριότερο όλων, υπάρχει διάθεση να μπούμε μέσα στον πυρήνα κατά τέτοιο τρόπο που να μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του τουρισμού, αλλά κυρίως να αυξήσουμε το μερίδιο του ίδιου του τουρισμού” σχολίασε σε δηλώσεις του ο κ. Σπηλιωτόπουλος. “Για την πολιτική ηγεσία και το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης” πρόσθεσε ο τουρισμός είναι ένας τους πιο σημαντικούς κλάδους παραγωγής εισοδήματος. Είναι η ίδια η ταυτότητα της Ελλάδας. Είναι το ίδιο το μέλλον της Ελλάδας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των φορέων: Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας (ΕΕΑ), Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΕΥΤΕ), Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ελλάδος και Διευθυντών Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ), Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων (ΣΕΟΕΣ), Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) και Σύνδεσμος Τουριστικών Λεωφορείων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024