Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νεολαία Συνασπισμού

Κατάληψη στα γραφεία της ΚΕΔ για τη Ζαχάρω Ηλείας

Δώρα Σγάρτσου - 03 Οκτώβριος 2007, 00:00

Κατάληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας από τη Νεολαία Συνασπισμού στα γραφεία της Κτηματικής Εταιρίας Δημοσίου (ΚΕΔ) στο κέντρο της Αθήνας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το “ξεπούλημα” του φυσικού πλούτου<...>

στη Ζαχάρω Ηλείας. Πάνω από 70 άτομα από τη Νεολαία Συνασπισμού, με την αλληλέγγυα παρουσία του Βουλευτή Β` Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, προχωρήσαμε σήμερα στις 10.00 το πρωί σε κατάληψη των γραφείων της Κτηματικής Εταιρίας Δημοσίου (ΚΕΔ). Οι συμμετέχοντες έφτασαν ως τον 6ο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του Δ.Σ. και του Προέδρου της ΚΕΔ. Κρεμάστηκε κάθετο γιγαντοπανό από τον 6ο ως τον 3ο όροφο της πρόσοψης του κτιρίου (στη Λ.Αλεξάνδρας) με σύνθημα “Ό,τι γλύτωσε από τη φωτιά τους, θα το κάψει η ανάπτυξή τους”.

Οι καταληψίες παρέμειναν στο κτίριο, ενημερώνοντας τους υπαλλήλους για τους λόγους της κατάληψης και τις θέσεις της Νεολαίας Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα και απαίτησαν να δούν τον Πρόεδρο, ο οποίος απουσίαζε. Η κατάληψη έληξε μετά τις 11.30 χωρίς παρατράγουδα και η κινητοποίηση συνεχίστηκε επί της Αλεξάνδρας με άνοιγμα δεύτερου πανό και μοίρασμα προκηρύξεων στους περαστικούς, αλλά και μέσα από τα παράθυρα των διερχόμενων λεωφορείων και τρόλεϋ στους επιβάτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top