Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚατάληψη στα γραφεία της ΚΕΔ για τη Ζαχάρω Ηλείας
Νεολαία Συνασπισμού

Κατάληψη στα γραφεία της ΚΕΔ για τη Ζαχάρω Ηλείας

Κατάληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας από τη Νεολαία Συνασπισμού στα γραφεία της Κτηματικής Εταιρίας Δημοσίου (ΚΕΔ) στο κέντρο της Αθήνας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το “ξεπούλημα” του φυσικού πλούτουστη […]

Κατάληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας από τη Νεολαία Συνασπισμού στα γραφεία της Κτηματικής Εταιρίας Δημοσίου (ΚΕΔ) στο κέντρο της Αθήνας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το “ξεπούλημα” του φυσικού πλούτου<...>στη Ζαχάρω Ηλείας. Πάνω από 70 άτομα από τη Νεολαία Συνασπισμού, με την αλληλέγγυα παρουσία του Βουλευτή Β` Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, προχωρήσαμε σήμερα στις 10.00 το πρωί σε κατάληψη των γραφείων της Κτηματικής Εταιρίας Δημοσίου (ΚΕΔ). Οι συμμετέχοντες έφτασαν ως τον 6ο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του Δ.Σ. και του Προέδρου της ΚΕΔ. Κρεμάστηκε κάθετο γιγαντοπανό από τον 6ο ως τον 3ο όροφο της πρόσοψης του κτιρίου (στη Λ.Αλεξάνδρας) με σύνθημα “Ό,τι γλύτωσε από τη φωτιά τους, θα το κάψει η ανάπτυξή τους”.

Οι καταληψίες παρέμειναν στο κτίριο, ενημερώνοντας τους υπαλλήλους για τους λόγους της κατάληψης και τις θέσεις της Νεολαίας Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα και απαίτησαν να δούν τον Πρόεδρο, ο οποίος απουσίαζε. Η κατάληψη έληξε μετά τις 11.30 χωρίς παρατράγουδα και η κινητοποίηση συνεχίστηκε επί της Αλεξάνδρας με άνοιγμα δεύτερου πανό και μοίρασμα προκηρύξεων στους περαστικούς, αλλά και μέσα από τα παράθυρα των διερχόμενων λεωφορείων και τρόλεϋ στους επιβάτες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024