Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧατζηδάκης: Νομικά περίπλοκο το θέμα της Ολυμπιακής
Συνάντηση με Επίτροπο Μεταφορών

Χατζηδάκης: Νομικά περίπλοκο το θέμα της Ολυμπιακής

Με τον αρμόδιο Επίτροπο για θέματα Μεταφορών, κ. Ζακ Μπαρό, συναντήθηκε χτες ο Έλληνας ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της Ολυμπιακής. Η […]

Με τον αρμόδιο Επίτροπο για θέματα Μεταφορών, κ. Ζακ Μπαρό, συναντήθηκε χτες ο Έλληνας ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της Ολυμπιακής. Η συνάντηση<...>τους, όπως δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, ήταν η πρώτη μιας σειράς συναντήσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια, που τίθενται για τη διευθέτηση των προβλημάτων και στη συνέχεια για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής.

“Η κυβέρνηση”, όπως επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης “θα κάνει ό,τι είναι δυνατό νομικά και πολιτικά, προκειμένου να παραμείνει η εταιρία ζωντανή. Το θέμα είναι νομικά περίπλοκο και δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Ωστόσο, θα εργαστούμε με σύστημα και χαμηλούς τόνους για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση σε εύλογο χρονικό διάστημα. Κατά τα λοιπά, τα πολλά λόγια για την Ολυμπιακή είναι φτώχεια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024