Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝα μην καταργηθεί το τρίτο δρομολόγιο των Ολυμπιακών Αερογραμμών για Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Να μην καταργηθεί το τρίτο δρομολόγιο των Ολυμπιακών Αερογραμμών για Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη

Αντίθετοι στην κατάργηση ενός εκ των τριών δρομολογίων των Ολυμπιακών Αερογραμμών για Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη δηλώνουν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Γιάννης Δραγασάκης και κα Ευαγγελία Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, ζητώνταςμε […]

Αντίθετοι στην κατάργηση ενός εκ των τριών δρομολογίων των Ολυμπιακών Αερογραμμών για Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη δηλώνουν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Γιάννης Δραγασάκης και κα Ευαγγελία Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, ζητώντας<...>με ερώτηση τους στη Βουλή να ενημερωθούν από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, σε ποιές ενέργειες προτίθεται να προβεί για την αποφυγή αυτής της εξέλιξης.

Όπως επεσήμαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα τρία δρομολόγια των Ολυμπιακών Αερογραμμών, που συνδέουν κάθε εβδομάδα την Καλαμάτα με τη Θεσσαλονίκη έχουν πληρότητα 100%, ενώ υπάρχει από το επιβατικό κοινό επιπλέον ζήτηση. Μάλιστα, πρότειναν, όχι μόνο να διατηρηθούν τα υπάρχοντα δρομολόγια που συνδέουν την Καλαμάτα με τη Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Νομού Μεσσηνίας, αλλά και να αυξηθούν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024