Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρών στους διεθνείς αγώνες Ιππασίας “Ωνάση” ο Σπηλιωτόπουλος
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Παρών στους διεθνείς αγώνες Ιππασίας “Ωνάση” ο Σπηλιωτόπουλος

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ελλάδα, όχι μόνο να αναδείξει τη δυναμική της, ως μια χώρα με σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες, αλλά και να προβάλει τα ιδιαίτερα συγκριτικά της πλεονεκτήματάαποτελούν […]

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ελλάδα, όχι μόνο να αναδείξει τη δυναμική της, ως μια χώρα με σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες, αλλά και να προβάλει τα ιδιαίτερα συγκριτικά της πλεονεκτήματά<...>αποτελούν οι αθλητικές διοργανώσεις, που έχουν το επίπεδο των διεθνών αγώνων Ιππασίας `Ωνάση`, όπως ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη των αγώνων ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος.

“Ο αθλητικός τουρισμός, στον οποίο περιλαμβάνεται και ο Τουρισμός Θέασης”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, “αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τουριστική τάση σε όλον τον κόσμο. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να είναι δυναμικά παρούσα στο νέο τουριστικό γίγνεσθαι”. “Οι Διεθνείς Αγώνες Ιππασίας” πρόσθεσε “κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση σε αυτή την προσπάθεια. Η Αθήνα γίνεται σημείο αναφοράς για ένα σημαντικό αριθμό επισκεπτών, υψηλού οικονομικού επιπέδου και υψηλών απαιτήσεων. Παράλληλα παρέχουν στη χώρα μας προβολή και δημοσιότητα, αφού υπολογίζεται πως εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα τους παρακολουθήσουν”.

“Ως νέος Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης” κατέληξε “έχω δεσμευθεί πως πρωταρχικός μας στόχος είναι ο ελληνικός τουρισμός να πραγματοποιήσει στο επόμενο διάστημα ένα ποιοτικό άλμα προς τα εμπρός. Είμαι βέβαιος πως οι διεθνείς Αγώνες Ιππασίας Ωνάση συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτόν το στόχο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024