Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Παρών στους διεθνείς αγώνες Ιππασίας "Ωνάση" ο Σπηλιωτόπουλος

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Οκτώβριος 2007, 00:00

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ελλάδα, όχι μόνο να αναδείξει τη δυναμική της, ως μια χώρα με σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες, αλλά και να προβάλει τα ιδιαίτερα συγκριτικά της πλεονεκτήματά<...>

αποτελούν οι αθλητικές διοργανώσεις, που έχουν το επίπεδο των διεθνών αγώνων Ιππασίας `Ωνάση`, όπως ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη των αγώνων ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος.

“Ο αθλητικός τουρισμός, στον οποίο περιλαμβάνεται και ο Τουρισμός Θέασης”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, “αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τουριστική τάση σε όλον τον κόσμο. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να είναι δυναμικά παρούσα στο νέο τουριστικό γίγνεσθαι”. “Οι Διεθνείς Αγώνες Ιππασίας” πρόσθεσε “κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση σε αυτή την προσπάθεια. Η Αθήνα γίνεται σημείο αναφοράς για ένα σημαντικό αριθμό επισκεπτών, υψηλού οικονομικού επιπέδου και υψηλών απαιτήσεων. Παράλληλα παρέχουν στη χώρα μας προβολή και δημοσιότητα, αφού υπολογίζεται πως εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα τους παρακολουθήσουν”.

“Ως νέος Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης” κατέληξε “έχω δεσμευθεί πως πρωταρχικός μας στόχος είναι ο ελληνικός τουρισμός να πραγματοποιήσει στο επόμενο διάστημα ένα ποιοτικό άλμα προς τα εμπρός. Είμαι βέβαιος πως οι διεθνείς Αγώνες Ιππασίας Ωνάση συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτόν το στόχο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top