Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑύξηση της επιβατικής κίνησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Αύξηση της επιβατικής κίνησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας κατά το τελευταίο δίμηνο του 2000, και συγκεκριμένα από τις 27 Οκτωβρίου του 2000 μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2001, 1.050.000 επιβάτες εμπιστεύθηκαν τον Όμιλο […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> κατά το τελευταίο δίμηνο του 2000, και συγκεκριμένα<...> από τις 27 Οκτωβρίου του 2000 μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2001, 1.050.000 επιβάτες εμπιστεύθηκαν τον Όμιλο της Ολυμπιακής Αεροπορίας για να μετακινηθούν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας.

Η μέση αύξηση της επιβατικής κίνησης του Ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο προς όλους τους προορισμούς έφτασε το 11,3%, ποσοστό που δείχνει ότι ο έλεγχος της αεροπορικής αγοράς βρίσκεται κατά 75% στα 'χέρια' του Ομίλου πιστοποιώντας τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Η εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού στον Όμιλο της ΟΑ<.> είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας που αναπτύχθηκε από την πλευρά της Διοίκησης το τελευταίο εξάμηνο για ενίσχυση των συχνοτήτων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό καθώς και της βελτίωσης της αξιοπιστίας των πτήσεων από και προς της Αθήνα που έφτασε το 80% ποσοστό από το υψηλότερα μεταξύ των Ευρωπαϊκών εταιριών.

Σημειώνεται, ότι η επίδοση αυτή του Ομίλου της ΟΑ οφείλεται κυρίως στην αναθεώρηση των διαδικασιών του κύκλου εξυπηρέτησης των επιβατών και στον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών της.

Πιστεύεται, ότι μετά την μετεγκατάσταση του Ομίλου της ΟΑ στο νέο σύγχρονο αεροδρόμιο των Σπάτων με τους προβλεπόμενους αυτοματισμούς, θα επιτύχει ακόμη καλύτερες επιδόσεις, στον ευαίσθητο τομέα της συνέπειας, που αποτελούσε στο παρελθόν το αδύνατο σημείο, όπως έδειξε πρόσφατη έρευνα της MRB Hellas που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του Ομίλου της ΟΑ.

Παράλληλα, η Διοίκηση του Ομίλου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την έγκαιρη προετοιμασία της μετεγκατάστασης της στο Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας 'Ελευθέριος Βενιζέλος' την καθορισμένη ημερομηνία έναρξης.

Έτσι κατασκευάζει έργα και εγκαθιστά τους απαραίτητους εξοπλισμούς για την Ελαφρά Συντήρηση Αεροσκαφών, Εμπορευματικού Σταθμού (Cargo), Συγκρότημα Συντήρησης Εφοδίων Εδάφους Μονάδα Αεροτροφοδοσίας (Catering), Κτιριακό Συγκρότημα και Υπόστεγο Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, Εγκαταστάσεις παροχών στη βάση της ΟΑ κτλ.

Ακόμα κατασκευάζεται το Κτιριακό Συγκρότημα και το Υπόστεγο της Τεχνικής Βάσης της ΟΑ που θα ολοκληρωθεί σε μερικούς μήνες και το οποίο δεν είναι απαραίτητο για την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου.

Επίσης, η ΟΑ έχει προχωρήσει ικανοποιητικά στη σταδιακή εκπαίδευση του προσωπικού της στις συνθήκες λειτουργίας του νέου αεροδρομίου και ιδιαίτερα στις συνθήκες εξυπηρέτησης των επιβατών της στο σταθμό διακίνησης επιβατών που έχει κατασκευάσει η εταιρία του Νέου Αεροδρομίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024