Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΣτο BBC Worldwide ο ταξιδιωτικός εκδοτικός οίκος Lonely Planet
`Αγνωστο το αντίτιμο της συναλλαγής

Στο BBC Worldwide ο ταξιδιωτικός εκδοτικός οίκος Lonely Planet

Στην εξαγορά του ταξιδιωτικού εκδοτικού οίκου Lonely Planet, με απώτερο στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων του μέσω franchise σε όλο τον κόσμο, προχώρησε το εμπορικό τμήμα του BBC, BBC Worldwide. Σημειώνεται πως ο οίκος δημιουργήθηκε το 1972 από τους κ.κ. Tony και Maureen Wheeler, ενώ το 1999 απέκτησε μετοχές και ο κ. John Singleton

Στην εξαγορά του ταξιδιωτικού εκδοτικού οίκου Lonely Planet, με απώτερο στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων του μέσω franchise σε όλο τον κόσμο, προχώρησε το εμπορικό τμήμα του BBC, BBC Worldwide. Σημειώνεται πως ο οίκος<...>δημιουργήθηκε το 1972 από τους κ.κ. Tony και Maureen Wheeler, ενώ το 1999 απέκτησε μετοχές και ο κ. John Singleton. `Αγνωστο παραμένει το αντίτιμο της αγωραπωλησίας.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την εξαγορά του Lonely Planet, καθότι πρόκειται για ένα καθιερωμένο διεθνώς brand και κορυφαίο στην παροχή ταξιδιωτικών πληροφοριών” δήλωσε ο CEO του BBC Worldwide, κ. John Smith, προσθέτοντας πως “η συμφωνία αυτή εντάσσεται στη στρατηγική μας για δημιουργία ενός παγκόσμιου ομίλου επιχειρήσεων, επεκτείνοντας το δίκτυο μας και εμπλουτίζοντας τις δραστηριότητες μας σε Αυστραλία και Αμερική”.

Ο Lonely Planet δραστηριοποιείται στη Βρετανία, την Καλιφόρνια και την Αυστραλία, με επικεφαλή την κα Judy Slatyer (CEO) και την ομάδα της, η οποία θα παραμείνει στη θέση της και μετά την εξαγορά. Τα κεντρικά γραφεία του οίκου θα παραμείνουν επίσης στη Μελβούρνη.

Οι ιδιοκτήτες του οίκου, κ.κ. Tony και Maureen Wheele, που διατήρησαν το 25% των μετοχών, δήλωσαν: “Με την ένταξη μας στο BBC Worldwide διασφαλίζεται το μακροπρόθεσμο μέλλον της εταιρίας και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας, που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των προιόντων μας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024