Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝησιά του Αιγαίου επισκέφτηκε ο Καμμένος για την καταγραφή προβλημάτων
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Νησιά του Αιγαίου επισκέφτηκε ο Καμμένος για την καταγραφή προβλημάτων

Τη νήσο Δονούσα, όπου είχε επαφές με τον πρόεδρο της κοινότητας και τους τοπικούς φορείς σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού, επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα ο […]

Τη νήσο Δονούσα, όπου είχε επαφές με τον πρόεδρο της κοινότητας και τους τοπικούς φορείς σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού, επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα ο υφυπουργός<...>Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Καμμένος, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων του σε νησιά του Αιγαίου.

Εν συνεχεία, μετέβη στις Ράχες Ικαρίας, όπου συνάντησε τοπικούς φορείς καθώς και τη Διεύθυνση και το ερευνητικό προσωπικό της μη κυβερνητικής οργάνωσης «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ», και συζήτησε μαζί τους, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και γενικότερα θέματα χερσαίων και θαλασσίων ερευνών στο Αιγαίο.

Τέλος συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες στον Εύδηλο Ικαρίας, όπου και συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του, στο πλαίσιο υλοποίησης της κυβερνητικής πολιτικής για την άμεση επίλυση των προβλημάτων της περιφέρειας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024