Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛΑ.Ο.Σ.: Η Ολυμπιακή ανήκει στους Έλληνες
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός

ΛΑ.Ο.Σ.: Η Ολυμπιακή ανήκει στους Έλληνες

Την έντονη ανησυχία του για την πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στο θέμα της Ολυμπιακής εξέφρασε ο Τομεάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών του ΛΑ.Ο.Σ., κ. `Αγγελος Βασιλειάδης, τονίζοντας πως η πολιτική αυτή οφείλει να χαραχθεί με γνώμονα τα συμφέροντα του έθνους και του ελληνικού λαού…

Την έντονη ανησυχία του για την πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στο θέμα της Ολυμπιακής εξέφρασε ο Τομεάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών του ΛΑ.Ο.Σ., κ. `Αγγελος Βασιλειάδης, τονίζοντας<...>πως η πολιτική αυτή οφείλει να χαραχθεί με γνώμονα τα συμφέροντα του έθνους και του ελληνικού λαού.

Συγκεκριμένα, το ΛΑ.Ο.Σ. εφιστά την προσοχή του νέου υπουργού στα ακόλουθα θέματα:


  • Η Ολυμπιακή ουδέποτε υπήρξε ζημιογόνα. Σε περίπτωση μάλιστα που το δημόσιο επέστρεφε τα χρέη του προς αυτήν, τα οποία εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τα 4 δισ. ευρώ, θα μπορούσε η Ο.Α. να εισέλθη σε πορεία ανάπτυξης και να καταστεί άκρως ανταγωνιστική.
  • Λόγοι οικονομικοί, κοινωνικοί, πολιτιστικοί, αλλά πρωτίστως εθνικοί επιτάσσουν να παραμείνει η Ο.Α. στο ελληνικό κράτος, γεγονός άλλωστε που ασπάζεται και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
  • Η διοχοτόμηση, την οποία αδίκως υπέστη το 2003 απέβλεπε στην επίσπευση της ιδιωτικοποίησης, την οποία μεθόδευσαν από κοινού οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η Ε.Ε. Είναι συνεπώς άκρως επιβεβλημένη, το ταχύτερο δυνατό, η επανένωση της σε έναν ενιαίο όμιλο.
  • Μια ειλικρινής εξυγίανση προϋποθέτει την απαγκίστρωση του κομματικού μηχανισμού από την λειτουργία της εταιρίας και την στελέχωση των νευραλγικών θέσεων της ιεραρχίας βάσει αυστηρώς αξιοκρατικών κριτηρίων.

Σε περίπτωση, που ο νέος υπουργός δεν ανταποκριθεί θετικά στις παραπάνω επισημάνσεις, το ΛΑ.Ο.Σ. προειδοποιεί ότι η αντίδραση του θα είναι άμεση και δυναμική.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024