Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δυναμικά στην αγορά των συνεδρίων τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Ιανουάριος 2001, 00:00

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η τρίτη έκδοση του οδηγού συνεδρίων για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα<.>, του οποίου η έκδοση<...> έγινε από τον Οργανισμό Έκδοσης που έχει σαν βάση το Dubai. Ο οδηγός προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προορισμούς για ταξίδια κινήτρων στο Dubai<.>

, Abu Dhabi στα Ηνωμένα Εμιράτα και στο Oman. Κάποιες άλλες σημαντικές πληροφορίες που προσφέρει ο οδηγός είναι για την ξενοδοχειακή υποδομή, τα εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα, τις παράλληλες δραστηριότητες των συνέδρων, τους tour operators που υπάρχουν και τους διοργανωτές εκθέσεων και συνεδρίων.

Το Dubai, με την πολύ καλή υποδομή του, έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο στον κλάδο των ταξιδιών κινήτρων και χαρακτηρίζεται σαν ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στη Μέση Ανατολή. Λόγω των πολύ καλών εξωτερικών δραστηριοτήτων και των μεγάλων αλυσίδων ξενοδοχείων, έχει εισχωρήσει στην ειδική αγορά των ταξιδιών κινήτρων.

Το Adu Dhabi και τα υπόλοιπα Εμιράτα έχουν πολλά περισσότερα να προσφέρουν σε σχέση με την φυσική ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό και αυτό βοηθά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να συναγωνιστούν τους κορυφαίους προορισμούς στα ταξίδια κινήτρων.

Στα Αραβικά Εμιράτα γίνονται πολλές αθλητικές δραστηριότητες και μέσα στον οδηγό υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες των αγώνων και πολλές λεπτομέρειες πάνω στα αθλήματα.

Το Oman προσφέρει επίσης την άνεση και την πολυτέλεια μιας ζωντανής πόλης στο Muscat, το πλούσιο πράσινο στο Salahah και τα απέραντα καταγάλανα νερά στην Ακτή του Oman.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top