Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Travel Media Applications

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα Hosted Buyers της IMEX

Δώρα Σγάρτσου - 08 Οκτώβριος 2007, 00:00

Την ευκαιρία σε PCOs και γραφεία που ασχολούνται με την οργάνωση ταξιδιών MICE από την Ελλάδα στο εξωτερικό να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Hosted Buyers της έκθεσης IMEX (22-24 Απριλίου 2008) προσφέρει<...>

και φέτος η Travel Media Applications (TMA). Οι επίσημες προσκλήσεις και οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποσταλούν σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον εντός του Οκτωβρίου.

Η IMEX αποτελεί το νούμερο ένα trade show στην Ευρώπη για παγκόσμιους προορισμούς που διατίθενται για τουρισμό κινήτρων, συνεδριακό τουρισμό και διοργάνωση εκδηλώσεων. Λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού να επισκεφθούν τη σημαντικότερη διεθνώς έκθεση του χώρου.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της ΙΜΕΧ υπάρχει ένα παράλληλο πρόγραμμα σεμιναρίων και εκδηλώσεων, με σκοπό την επιμόρφωση αλλά και τη δημιουργία κινήτρων και την κινητοποίηση των επαγγελματιών του συνεδριακού τουρισμού και των ταξιδιών κινήτρων (incentives) για σύναψη συνεργασιών, βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και επέκταση των δραστηριοτήτων τους. 

Για πληροφορίες σχετικά με το Hosted Buyers Programme καθώς και για την εγγραφή σας σε αυτό μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Βίκυ Γιωτοπούλου στο e-mail: [email protected] και στο τηλέφωνο 210 9374050.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top