Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΚοινή διαφημιστική καμπάνια ετοιμάζουν Ισπανία και Πορτογαλία
Στόχος η τουριστική προβολή της Ιβηρικής Χερσονήσου

Κοινή διαφημιστική καμπάνια ετοιμάζουν Ισπανία και Πορτογαλία

Το λανσάρισμα μιας κοινής διαφημιστικής καμπάνιας ανακοίνωσαν οι τουριστικές αρχές της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, με στόχο την ενίσχυση της εικόνας τους ως ενιαίου προορισμού στην Ιβηρική Χερσόνησο, που πρέπεικανείς […]

Το λανσάρισμα μιας κοινής διαφημιστικής καμπάνιας ανακοίνωσαν οι τουριστικές αρχές της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, με στόχο την ενίσχυση της εικόνας τους ως ενιαίου προορισμού στην Ιβηρική Χερσόνησο, που πρέπει<...>κανείς να επισκεφτεί στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο χώρες ετοιμάζουν την λειτουργία μιας νέας ιστοσελίδας με διαδραστικές online εμπειρίες για τους μελλοντικούς ταξιδιώτες, αλλά και επιπλέον διευκολύνσεις στους tour operators για νέες ταξιδιωτικές κρατήσεις σε Ισπανία και Πορτογαλία.

“Η Πορτογαλία και η Ισπανία είναι δύο μοναδικά μέρη που έχουν κοινή ιστορία. Και οι δύο χώρες προσφέρουν στους ταξιδιώτες πολλές πολιτισμικές εμπειρίες, καταπληκτικά τοπία και διεθνή κουζίνα” ανέφερε ο κ. Eduardo Souto Moura, Γενικός Διευθυντής της AICEP Portugal Global. “Συνεπώς ήταν επόμενο κάποια στιγμή οι δύο χώρες να συνεργαστούν για την προώθηση της Ιβηρικής Χερσονήσου” κατέληξε.

“Η Ιβηρική Χερσόνησος προσφέρει δύο προορισμούς, πλούσιους σε πολιτισμική κληρονομιά και με καλή τουριστική κίνηση, σε έναν – την Ισπανία και την Πορτογαλία” σχολίασε από την πλευρά του ο Διευθυντής του Γραφείου Τουρισμού της Ισπανίας, κ. Javier Pinanes.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024