Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στόχος η τουριστική προβολή της Ιβηρικής Χερσονήσου

Κοινή διαφημιστική καμπάνια ετοιμάζουν Ισπανία και Πορτογαλία

Δώρα Σγάρτσου - 08 Οκτώβριος 2007, 00:00

Το λανσάρισμα μιας κοινής διαφημιστικής καμπάνιας ανακοίνωσαν οι τουριστικές αρχές της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, με στόχο την ενίσχυση της εικόνας τους ως ενιαίου προορισμού στην Ιβηρική Χερσόνησο, που πρέπει<...>

κανείς να επισκεφτεί στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο χώρες ετοιμάζουν την λειτουργία μιας νέας ιστοσελίδας με διαδραστικές online εμπειρίες για τους μελλοντικούς ταξιδιώτες, αλλά και επιπλέον διευκολύνσεις στους tour operators για νέες ταξιδιωτικές κρατήσεις σε Ισπανία και Πορτογαλία.

“Η Πορτογαλία και η Ισπανία είναι δύο μοναδικά μέρη που έχουν κοινή ιστορία. Και οι δύο χώρες προσφέρουν στους ταξιδιώτες πολλές πολιτισμικές εμπειρίες, καταπληκτικά τοπία και διεθνή κουζίνα” ανέφερε ο κ. Eduardo Souto Moura, Γενικός Διευθυντής της AICEP Portugal Global. “Συνεπώς ήταν επόμενο κάποια στιγμή οι δύο χώρες να συνεργαστούν για την προώθηση της Ιβηρικής Χερσονήσου” κατέληξε.

“Η Ιβηρική Χερσόνησος προσφέρει δύο προορισμούς, πλούσιους σε πολιτισμική κληρονομιά και με καλή τουριστική κίνηση, σε έναν - την Ισπανία και την Πορτογαλία” σχολίασε από την πλευρά του ο Διευθυντής του Γραφείου Τουρισμού της Ισπανίας, κ. Javier Pinanes.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top