Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠραγματικότητα τα δρομολόγια της Emirates προς το Σάο Πάολο

Πραγματικότητα τα δρομολόγια της Emirates προς το Σάο Πάολο

Την πρώτη απευθείας πτήση μεταξύ Μέσης Ανατολής και Νότιας Αμερικής πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου 2007, αεροσκάφος της Emirates, που απογειώθηκε από τον Διεθνή Aερολιμένα του Ντουμπάι, με κατεύθυνσητο […]

Την πρώτη απευθείας πτήση μεταξύ Μέσης Ανατολής και Νότιας Αμερικής πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου 2007, αεροσκάφος της Emirates, που απογειώθηκε από τον Διεθνή Aερολιμένα του Ντουμπάι, με κατεύθυνση<...>το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, εκτελώντας την πτήση EK261. Με το δρομολόγιο της Emirates προς το Σάο Πάολο, το οποίο εκτελεί το τεχνολογικά προηγμένο Boeing 777-200LR, η Βραζιλία καθίσταται η 60η χώρα και το Σάο Πάολο ο 94ος προορισμός στο ταχεία αναπτυσσόμενο δίκτυο της αεροπορικής εταιρίας.

Οι επιβάτες, προερχόμενοι από περισσότερες από 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Νότιας Κορέας, της Ινδίας, της Μαλαισίας και της Αυστραλίας, επιβιβάστηκαν στην πρώτη πτήση για Σάο Πάολο, μετά την άφιξη τους στο Ντουμπάι, από άλλες πτήσεις της Emirates.

Ο Σεΐχης Sheikh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Chairman και Chief Executive, της Emirates Airline και του Ομίλου δήλωσε σχετικά: “Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί ένα κομβικό σημείο για την Emirates. Το Σάο Πάολο δεν αποτελεί μόνο την πρώτη πύλη μας στη Νότια Αμερική, αλλά παράλληλα σημαίνει ότι τώρα πετάμε απευθείας από το Ντουμπάι σε έξι ηπείρους. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο στους επιχειρηματίες, όσο και στους τουρίστες από το σύνολο της Αφρικής, της `Απω Ανατολής, της Αυστραλίας και της Μέσης Ανατολής, οι οποίοι αναζητούν ένα κατάλληλο δρομολόγιο με προορισμό τη Νότια Αμερική. Επίσης, το νέο δρομολόγιο θα προάγει το Ντουμπάι ως νέο προορισμό, στη σχετικά αναξιοποίητη ακόμα αγορά της Νότιας Αμερικής».

«Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε πιο στενούς δεσμούς με τη Βραζιλία και ευχαριστούμε την Κυβέρνηση της Βραζιλίας και τα στελέχη του αεροδρομίου, για τη συμβολή τους στην επίτευξη αυτού του δρομολογίου» κατέληξε ο Σεΐχης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024