Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΝέα συνεργασία της Carlson Wagonlit Travel με την Pirelli

Νέα συνεργασία της Carlson Wagonlit Travel με την Pirelli

Η εταιρία διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών, Carlson Wagonlit Travel (CWT), επιλέχτηκε από τον όμιλο Pirelli, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρίες της Ιταλίας για τη διαχείριση των επαγγελματικώντης ταξιδιών. Η Pirelli […]

Η εταιρία διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών, Carlson Wagonlit Travel (CWT), επιλέχτηκε από τον όμιλο Pirelli, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρίες της Ιταλίας για τη διαχείριση των επαγγελματικών<...>της ταξιδιών. Η Pirelli δημιουργήθηκε πριν από 135 χρόνια. Η πολυεθνική αυτή εταιρεία δραστηριοποιείται σήμερα στη βιομηχανία ελαστικών, στην αγορά ακινήτων, σε δεύτερης γενιάς προϊόντων φωτονίου και στο περιβάλλον σε πάνω από 160 χώρες. Ο όμιλος απασχολεί σχεδόν 30 χιλιάδες υπαλλήλους.

Η Pirelli επέλεξε την CWT για την παροχή του καλύτερου προγράμματος υπηρεσιών και λύσεων βελτιστοποίησης, για τα συστήματα ηλεκτρονικών κρατήσεων και για το σύστημα ανίχνευσης ταξιδιωτών (traveler tracking) που επιτρέπει στους οργανισμούς να διαχειρίζονται καλύτερα πιθανούς κινδύνους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Παραμένοντας πιστή στην στρατηγική της για ανάθεση της διαχείρισης ταξιδιών της σε εταιρία εκτός του ομίλου, η Pirelli θα πουλήσει τα δικαιώματα του ταξιδιωτικού της πρακτορείου Polo Viaggi S.r.l στην Carlson Wagonlit Ιταλίας, με ισχύ από την 1η Οκτώβρη 2007. Η εταιρία Polo Viaggi, η οποία ειδικεύεται στα επαγγελματικά ταξίδια και στα ταξίδια κινήτρων καθώς και στα ταξίδια αναψυχής, λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια στο Μιλάνο.

Ο συνολικός όγκος πωλήσεων της CWT Ιταλίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια ευρώ το 2008 με την ενσωμάτωση της Polo Viaggi στην εταιρία.

Ο κ. Roberto Bacchi, διευθύνων σύμβουλος της Carlson Wagonlit Travel Ιταλίας, δήλωσε συγκεκριμένα για την συμφωνία «Η απόφαση του ομίλου Pirelli να εμπιστευτεί την CWT για την διαχείριση των επαγγελματικών της ταξιδιών φέρνει κοντά δύο πρωτοπόρες εταιρίες της βιομηχανίας και αντανακλά την αποτελεσματικότητα και την επιπρόσθετη αξία των υπηρεσιών και λύσεων της CWT. Η CWT θα επωφεληθεί επίσης από την μεγάλη εμπειρία και τα επαγγελματικά προσόντα που κέρδισε το προσωπικό της Polo Viaggi από την συνεργασία του με την Pirelli και άλλους πελάτες από την Ιταλία».

Η εξαγορά των δικαιωμάτων της Polo Viaggi από την CWT ακολουθεί την εξαγορά της Navigant International στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Αύγουστο του 2006 και της εταιρίας Preferred Travel, μιας ακόμα εταιρίας από τις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2007. Τον Ιούλιο, η CWT έγινε κάτοχος του πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου της CWT Ινδίας όταν το ιδιοκτησιακό της ποσοστό αυξήθηκε από το 50% στο 76%.

Σύμφωνα με τον κ. Bacchi, «Η εξαγορά της Polo Viaggi τονίζει την σπουδαιότητα που έχει η Ιταλική αγορά για την CWT και ενισχύει την πρωτοκαθεδρία μας στην Ιταλία».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024